Bel afspraak | Tjimka | Aimarketingexperts
TJIMKA logo

Plan een vrijblijvend telefoongesprek

Wat kun je verwachten van het telefoongesprek?

Kan ik voor je bedrijf een project aannemen en organiseren zodat jij je aandacht op andere taken kunt richten?


Het gesprek verloopt als volgt:

1. Waar heb je hulp en/of advies nodig? 

2. Ik geef je in grote lijnen aan hoe ik je daar bij van dienst kan zijn. 

3. Wanneer we daar beide positief over zijn dan maken we een afspraak op locatie om e.e.a. veder door te nemen.


Je zit nog nergens aan vast, eerst horen we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Tjimka.nl profiel

Tjimka is online marketeer. Haar voetsporen in de marketing heeft zij verdient bij KLM Royal Dutch Airlines bij o.a. de afdeling communicatie en Flying Dutchman, waarna zij vele jaren in de superyacht branche werkzaam is geweest als PR & marketing manager. Nu inmiddels 5 jaar zelfstandig als marketeer heeft Tjimka zich gespecialiseerd in online marketing. Met als doel ondernemers te helpen om hun bedrijf zichtbaar te maken heeft Tjimka een strategie ontwikkeld die bestaat uit 7 stappen waarbij alle processen van online marketing aan de orde komen.

Haar ervaring is dat ondernemers online marketing er maar een beetje bij doen, het is niet hun core business of hun kracht. Ze weten er te weinig van maar beseffen vaak wel dat het nodig is om toch iets te doen op dat gebied. Maar wat is nu precies SEO en hoe vaak moet je nu iets posten en hoe krijg ik meer bezoekers en conversie op mijn website?!

Allemaal vragen waar Tjimka je graag bij helpt!

profile-pic

Met kleine stapjes grote resultaten

Tjimka werkt op een gestructureerde manier en weet met kleine stapjes grote resultaten te bereiken. Tjimka bouwt mijn nieuwe website QGardens.nl , daarna gaan we ook aan de slag met het geautomatiseerd maken van belafapraken, het bouwen van een emaillijst met automations, opt-ins, AVG en meer. Tjimka ontzorgt en het is bovendien altijd leuk om met haar samen te werken.

profile-pic

Online propositie

Samen met Tjimka diverse gesprekken gevoerd over mijn online propositie. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een mooie aansprekende website, foto's, nieuw logo en duurzame naamkaartjes. Dank voor je hulp!

profile-pic
Cathelijne Grobbee NLP Coach & Trainer

Tjimka brengt rust en orde in de chaos van techniek

Ik werk sinds een tijdje met Tjimka en ben ontzettend blij met haar. Tjimka is ontzettend gestructureerd, brengt orde in de chaos en geeft je het gevoel dat je samen voor het eindresultaat gaat. Toen mijn website af was, had ik geen idee wat er allemaal aan techniek, opt-ins, automations, SEO en weet ik veel geregeld moest gaan worden. Tjimka help mij er stap voor stap doorheen. Ineens voelde ik weer rust en controle.

profile-pic
Hilma Bosma Sales en marketing

Online marketing is een vak apart

Ik werk al jaren in de sales&marketing, echter online marketing is een vak apart. De veranderingen gaan zo snel dat je bij moet blijven. Tjimka heeft mij fantastische handvatten gegeven om mijn website te optimaliseren met SEO zodat mijn bedrijf nu beter zichtbaar is. Blijf jezelf ontwikkelen, dat is wat nodig is in online marketing-land!

profile-pic
Dennis Kruithof Directie Masters in Telecom

Zichtbaar zijn in de markt

Een bijzondere start van de samenwerking met Tjimka en Masters in Telecom. Dit leidde tot een productieve samenwerking, goed bereikbaar, veel kennis van Word Press en overige online zaken waardoor mijn bedrijf zichtbaarder is en mijn relaties dit ook opmerken. Zeer fijn om mee samen te werken. Uiteindelijk staat de nieuwe website on-line, die voldoet aan de huidige vraagstukken uit de markt, en ook goed grafisch vorm gegeven door Tjimka.

Copyright Tjimka © 2024 Disclaimer | Privacy policy

>