fbpx

Bespaar tijd en kosten met 'Dé AI-marketing school'.


In slechts vier maanden, in een 1-op-1 traject, breng je jouw bedrijf naar een hoger niveau met essentiële AI-marketingtoepassingen.

Ben je ondernemer in product- of dienstverlening, of marketeer, dan is mijn programma geschikt voor jou. Ik leer je de belangrijkste kunstmatige intelligentie-technologieën voor betere marketing, specifiek toegepast op jouw bedrijfssituatie.

Met 4 live-sessies en 2 online video calls per module kun je vanaf 3 uur per week alles eruit halen om meer omzet en tijd te genereren. 

In 2024 kun je elke 15e van de maand starten.

Ontdek in 4 maanden de kracht van kunstmatige intelligentie voor jouw bedrijf:

- Wil je snel de concurrentie voorblijven en geen tijd verliezen met langdurige trajecten?

- Wil je de meest toegepaste AI-toepassingen leren beheersen voor je bedrijf?


Dan is de AI-Marketing School jouw volgende stap. 

Bij Tjimka krijg je persoonlijke begeleiding en krijg je een op maat gemaakte opleiding.

Dit zijn de onderdelen die behandeld kunnen worden in 4 maanden tijd.
Na de indicatie bepalen we samen de prioriteiten voor jouw bedrijf en passen we de modules hier op aan. 

Module 1: AI-Basisprincipes

  - Introductie in AI voor marketing.

  - Overzicht van essentiële AI-tools.

- Hoe schrijf je optimale prompts


Module 2: Klantenservice en AI

  - Inzetten van AI voor efficiënte klantenservice.

- Automatisch afspraken inplannen.

- Reageer automatisch in de taal van de bezoeker.


Module 3: AI in Sales en Leadgeneratie

  - Gebruik van AI voor het werven, segmenteren en -kwalificeren van potentiële klanten.

  - Automatiseren van salesprocessen.

Module 4: Gebruik AI in je marketing-mix

  - AI-technieken voor content- en beeldcreatie.

  - Optimaliseren van marketingcontent.

- Social media contentgeneratie en auto-respons


Module 5: Geavanceerde AI-tools

  - Data-analyse en -interpretatie voor marketingstrategie.

  - Besluitvorming op basis van AI-gegenereerde inzichten.

- Vertalingen van je website en SEO


Module 6: AI en Social Media Marketing

  - Toepassen van AI voor social media strategieën.

  - Automatisering en personalisatie van social media campagnes.

Extra optie: Chatbot Kennisbank

  - Opzetten en beheren van chatbots.

De AI-marketing school start in januari 2024 en wordt persoonlijk door Tjimka gegeven.
Er zijn op dit moment slechts 5 beschikbaar. 

Wees snel en reserveer nu je plek voor deze unieke kans!

 • Met mijn persoonlijk advies en begeleiding zul je concrete resultaten zien, zoals gemakkelijk en snel berichten maken voor je social media kanalen, je blogs en nieuwsbrieven, en geautomatiseerde processen. 
 • Je kunt kiezen tussen een intensieve persoonlijke begeleiding of een zelfstandige aanpak met ondersteuning. 
 • In deze diepgaande training van 4 maanden kijk en denk ik met je mee naar je bedrijfsprocessen, zodat je zelf AI kunt implementeren en benutten. 
 • Of je nu een chatbot voor klantenservice wilt opzetten, je lead-funnel wilt automatiseren of je social media teksten wilt optimaliseren en automatiseren, na deze training heb je alle kennis en vaardigheden om dit te realiseren.

NOG EVEN IN HET KORT:

AI in de praktijk

Pas Kunstmatige intelligentie (AI) toe op jouw eigen marketing case, zodat je meteen na de training de voordelen ervaart.

We zullen specifiek ingaan op de casus of het project waar jij aan wilt werken. Ik denk met je mee en geef je advies en wijs je op de tools die handig zijn om in te zetten. Je werkt straks op een andere manier, waarbij je persoonlijk betrokken blijft bij het automatiseren van de processen. Denk aan campagne inrichten van idee tot strategie en het maken van de elementen voor diverse social mediakanalen, schrijven van teksten voor blogs, nieuwsbrieven of productbeschrijving. Maar ook het on-boarden van nieuwe collega's kun je automatiseren. En we komen vast wel op meer ideeën tijdens onze samenwerking.

Tjimka opent deuren

EEN PIONIER IN AI MARKETING

Ik ben Tjimka, de expert die jou helpt in deze digitale innovatieve wereld

Ik nodig je uit om samen met mij op avontuur te gaan. Als jouw gids in de wereld van AI marketing breng ik meer dan 30 jaar ervaring in marketing en sales mee. Ik heb altijd vooropgelopen in technologische innovatie. Bij KLM was ik de 'spin in het web', die IT, marketing en verkoop naadloos met elkaar verbond en een sleutelrol speelde in de digitale transformatie.

Mijn hart heb ik verloren aan AI. Sinds oktober vorig jaar volg ik elke ontwikkeling op de voet, test ik tientallen tools, bouw ik websites met AI en ontwikkel ik samen met internationale partners geavanceerde chatbots. Mijn ervaring leert dat de adoptie van AI een stuk sneller gaat dan de opkomst van het internet in de jaren '90. Bij een van mijn opdrachtgevers, een hightech innovatiecluster, wordt al jaren met AI gewerkt in de productie. En nu kunnen we het ook voor marketing werkzaamheden inzetten en de terugkerende taken efficiënter inrichten.

Deze passie voor AI wil ik nu met jou delen. Als marketeer leer je niet alleen hoe je AI omarmt, maar ook hoe je jouw werkzaamheden ermee vereenvoudigt en op een creatieve manier benadert. Je wordt een voorloper in jouw vakgebied, klaar om een onmisbare waarde te zijn binnen jouw bedrijf. Want wie nu start, heeft straks een voorsprong die moeilijk in te halen is.

Tjimka Bakker - Eigenaar AI Marketing expert | Trainer | Interim project- en accountmanager

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

01


PERSOONLIJKE BEGELEIDING 

1x per maand zien we elkaar persoonlijk. We bespreken dan hoe we gaan starten, wat je kunt verwachten en welke onderwerpen en modules we gaan behandelen voor de komende maand. De daaropvolgende maand bespreken we hoe het ging en wat je de maand erop gaat doen. En uiteraard ben ik er om al jouw vragen te beantwoorden. 

02


ONLINE CONTACT

We behandelen vier modules*. Voor elke module hebben we 2x een online video-afspraak van een uur om jouw voortgang te bespreken en nieuwe inzichten te verkrijgen.

Daarnaast mag je me elke dag vragen stellen per e-mail of Telegram. Ik zal hier dan zo snel mogelijk op reageren.

*Extra modules kun je bijboeken.

03


PRAKTISCHE TOEPASSING

Kies de marketinguitdagingen die je wilt aangaan. Hiermee ga je aan de slag, waarbij je Tjimka's persoonlijke begeleiding krijgt. Je ontvangt alle kennis en geheimen van de juiste AI-tools. Tjimka denkt met je mee en ziet wat nodig is voor jouw project.

Na vier maanden beheers je zelfstandig je marketingproject.

04

BEHOEFTE AAN MEER?

Wil je je marketingstrategieën nog verder uitbreiden en efficiënter inrichten? Of wil je nog een andere module doen, of heb je een ander project of case waarbij je meer omzet uit wilt halen dan bespreek ik die mogelijkheden graag met je.

[hier komt link naar Contact]

Wat de training je oplevert:

01.

Essentiële AI Kennis
 • Je begrijpt de basisprincipes van AI in marketing.
 • Je hebt inzicht in de toepassing van AI-tools.
 • Je ontwikkeling je strategische AI-vaardigheden.

02.

Praktische AI Toepassing
 • Je kunt je eigen marketinguitdagingen omzetten in AI-projecten.
 • Je hebt ervaring met AI in de praktijk.
 • Je kunt werken aan je eigen succesverhalen en die van je klanten.

03.

AI Integratie en Innovatie
 • Je weet hoe je AI kunt integreren voor verbeterde bedrijfsprocessen. 
 • Je weet hoe je innovatieve marketingcampagnes met AI kunt aanpakken.
 • Je weet hoe je toekomstgerichte marketingstrategieën kunt ontwikkelen.

EEN PAAR VOORBEELDEN UIT DE PRAKTIJK:

Chatbot functie op je website

In deze demonstratievideo ontdek je hoe de chatbot functioneert als een toegewijde assistent voor jouw bedrijf. Leer de instructies aan te passen zodat je ‘assistent’ alleen relevante en gepaste antwoorden geeft, zonder ongepaste content zoals grappen of racistische opmerkingen. De chatbot is zelfs in staat om vragen in verschillende talen te beantwoorden en reageert passend in de gevraagde taal. Een veelzijdige en professionele toevoeging aan je klantenservice!


Automatisch antwoord geven op FB en Insta

Laat je chatbot automatisch reageren op berichten op je Facebook of Instagram. Kies voor openbare reacties of privéberichten (DM's), met vooraf ingestelde antwoorden of automatisch gegenereerde actie-funnels, zoals een dienstenoverzicht of een 'Call to Action' voor een afspraak. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor interactie en klantbetrokkenheid! Test het op mijn FB pagina.


Chatbot-kennisbank

Bouw je eigen training- en kennis-chatbot

Deze video geeft een voorbeeld van de mogelijkheden met een chatbot-kennisbank. Je ziet hier een korte stukje van een basis training voor AI. Leer hoe je zelf een chatbot creëert voor trainingen, lead-segmentatie en het verstrekken van productinformatie. Ontdek hoe je met je chatbot producten en diensten direct kunt aanbieden en verkopen, compleet met afbeeldingen en bevestigingse-mails en nog veel meer mogelijkheden. Een veelzijdige aanpak voor moderne marketing!

Start met de AI-marketing school voor meer succes in je bedrijf

Werk efficiënter en behaal meer omzet. Meld je aan voor een 1-op-1 traject en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw toekomst in AI. Dit is jouw kans om voorop te lopen in de technologie van morgen.

Schrijf je in en transformeer je carrière!


Deze AI-marketing school start elke 15e van de maand in 2024

Slechts 5 plaatsen beschikbaar. Ben jij erbij?


SUCCESVERHALEN

Ontdek hoe anderen hun marketingstrategieën hebben getransformeerd en significante resultaten hebben behaald door AI te integreren.

Ik ben enorm tevreden over de diensten van Tjimka. Haar expertise in AI, ChatGPT en gerelateerde tools heeft ons bedrijf getransformeerd. Tjimka identificeerde onze behoeften en introduceerde efficiënte AI-oplossingen. Ze leerde ons de mogelijkheden van AI en installeerde een geavanceerde chatbot die persoonlijk communiceert met onze klanten, hen voorziet van automatische e-mails met meer informatie en onze salesafdeling signaleert voor opvolging. Dankzij Tjimka's inzet, hebben we nu uitstekende klantsegmentatie via moderne kanalen zoals WhatsApp, Telegram en Messenger. Een ware game-changer voor ons bedrijf!

Jenny Smit

Coach | Eigenaar

De chatbot van Tjimka is een gamechanger voor het ICD. Perfect voor algemene vragen en personeelswerving tijdens events. Binnenkort breiden we uit voor studentenregistratie en vacaturebezoeken, allemaal via de kanalen die ze het liefst gebruiken. Supersnel en gemakkelijk!

Innovatiecluster (ICD)


Ons camperverhuurbedrijf heeft enorm geprofiteerd van AI-kennis voor contentcreatie. Social media en nieuwsbrieven zijn nu een fluitje van een cent, en LinkedIn-posts gaan volledig automatisch. Een echte tijdsbesparing!

Sybren

Eigenaar

Start met de AI-marketing school voor meer succes in je bedrijf

Werk efficiënter en behaal meer omzet. Meld je aan voor een 1-op-1 traject en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw toekomst in AI. Dit is jouw kans om voorop te lopen in de technologie van morgen.

Schrijf je in en transformeer je carrière!


Deze AI-marketing school start elke 15e van de maand in 2024

Slechts 5 plaatsen beschikbaar. Ben jij erbij?

Heb je nog vragen?

Ben je nog niet overtuigd, twijfel je of het geschikt is voor jou of heb je gewoon nog wat praktische vragen? Neem gerust contact op, ik help je graag.


Jouw kans om nog meer klanten binnen te halen

Stel je voor: je bent een marketeer die worstelt om bij te blijven met de snel veranderende digitale wereld. Elke dag voel je de druk om innovatiever, efficiënter en effectiever te zijn. Je ziet collega's worstelen met verouderde methodes terwijl jij weet dat er een betere manier moet zijn. Dan ontdek je deze AI-marketing opleiding.

Dit is je kans om voorop te lopen in de technologische revolutie, om je vaardigheden te transformeren en jezelf onmisbaar te maken in je vakgebied. Met deze training leer je niet alleen de theorie, maar pas je kunstmatige intelligentie ook praktisch toe, waardoor je direct resultaten ziet in je werk.

Maar let op, de tijd dringt. Met slechts 5 plaatsen beschikbaar en een startdatum in januari, is dit het moment om te handelen. Zie jezelf al excelleren met AI-vaardigheden, een pionier in je veld. Mis deze unieke kans niet en reserveer nu je plek. De toekomst wacht niet, en jij ook niet. 

Tarief voor 4 maanden - 4 AI-modules

15.000

excl. btw

AI-Marketing school

Gespreide betaling mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Vind antwoorden op jouw vragen over de training, de inhoud en hoe je je kunt voorbereiden op deze leerervaring.

Robot - TJIMKA

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat leer ik in deze training?

Je leert hoe je AI-technologieën zoals chatbots, content-generatie, en data-analyse kunt toepassen in je marketingstrategie.

Hoe lang duurt de training?

De training duurt vier maanden, met maandelijkse persoonlijke begeleiding en wekelijkse online meetings.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is ideaal voor marketeers die hun vaardigheden willen uitbreiden met AI-kennis en -toepassingen.

Heb ik voorkennis van AI nodig?

Nee, de training begint met de basisprincipes van AI en bouwt voort op jouw huidige kennis.

Wat is de startdatum en hoeveel plaatsen zijn er?

De training start in januari 2024. Er zijn slechts 5 plaatsen beschikbaar, dus snel aanmelden is aan te raden.

Wat is het unieke aan deze training?

De combinatie van persoonlijke begeleiding, praktische toepassingen, en de focus op actuele AI-trends maakt deze training uniek.

Hoe meld ik mij aan?

Je kunt je aanmelden via de 'Ik Doe Mee'-knop op onze salespagina. Wees er snel bij vanwege de beperkte beschikbaarheid.

Wat zijn de kosten van de training?

Voor informatie over de kosten nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek om de match en mogelijkheden te bespreken.

Heb je nog vragen - stel ze hier:

Naam*
E-mail*
Bericht
0 of 350
>