Quickscan | Tjimka | Aimarketingexperts
TJIMKA logo

"Je weg naar succes kan één telefoontje verwijderd zijn..."


  • Ben je een dienstverlenende ondernemer, coach, consultant of trainer?
  • En heb je het te druk met je huidige projecten dat je geen tijd hebt voor acquisitie?
  • Heb je een goed product of dienst en ben je er klaar voor om het op de markt te brengen, maar weet je niet precies hoe?

Plan dan nu je gratis telefonische quickscan!

Bellen & Praten over online marketing en hoe je 2 - 5 x meer bezoekers en kopers naar je website krijgt!

Wat kun je verwachten van het telefoongesprek?

Jouw quick scan gesprek zal ongeveer 30 minuten duren. Samen nemen we door waar je nu staat met je bedrijf, wat je zoal gedaan hebt en doet aan online marketing zodat we samen kunnen bekijken waar nog mogelijkheden liggen zodat jouw bedrijf zichtbaar wordt en gevonden door de juiste bezoekers, namelijk jouw doelgroep!

De onderwerpen die aan de orde komen:

  1. Zichtbaar doel: Wie is jouw klant en hoe kun jij zijn of haar probleem oplossen? 
  2. Zichtbaar doen: Waar sta je nu en wat doe je reeds aan online marketing en wat zou je nog meer kunnen doen?
  3. Zichtbaar zijn: Je ontvangt waardevolle tips over hoe je jouw bedrijf zichtbaar kunt maken!
Tjimka.nl profiel

Tjimka is online marketeer. Haar voetsporen in de marketing heeft zij verdient bij KLM Royal Dutch Airlines bij o.a. de afdeling communicatie en Flying Dutchman, waarna zij vele jaren in de superyacht branche werkzaam is geweest als PR & marketing manager. Nu inmiddels 7 jaar zelfstandig als marketeer heeft Tjimka zich gespecialiseerd in online marketing. Met als doel ondernemers te helpen om hun bedrijf zichtbaar te maken heeft Tjimka een strategie ontwikkeld die bestaat uit 7 stappen waarbij alle processen van online marketing aan de orde komen.

Haar ervaring is dat ondernemers online marketing er maar een beetje bij doen, het is niet hun core business of hun kracht. Ze weten er te weinig van maar beseffen vaak wel dat het nodig is om toch iets te doen op dat gebied. Maar wat is nu precies SEO en hoe vaak moet je nu iets posten en hoe krijg ik meer bezoekers en conversie op mijn website?!

Allemaal vragen waar Tjimka je graag bij helpt!

profile-pic
profile-pic

Met kleine stapjes grote resultaten

Tjimka werkt op een gestructureerde manier en weet met kleine stapjes grote resultaten te bereiken. Tjimka bouwt mijn nieuwe website QGardens.nl , daarna gaan we ook aan de slag met het geautomatiseerd maken van belafapraken, het bouwen van een emaillijst met automations, opt-ins, AVG en meer. Tjimka ontzorgt en het is bovendien altijd leuk om met haar samen te werken.

Quiriene den Oudsten - Eigenaar - QGardens - Tuinontwerpen - Tuinadvies- & Coaching

Tjimka brengt rust en orde in de chaos van techniek

Ik werk sinds een tijdje met Tjimka en ben ontzettend blij met haar. Tjimka is ontzettend gestructureerd, brengt orde in de chaos en geeft je het gevoel dat je samen voor het eindresultaat gaat. Toen mijn website af was, had ik geen idee wat er allemaal aan techniek, opt-ins, automations, SEO en weet ik veel geregeld moest gaan worden. Tjimka help mij er stap voor stap doorheen. Ineens voelde ik weer rust en controle.

Cathelijne Grobbee - NLP Coach & Trainer

Copyright Tjimka © 2024 Disclaimer | Privacy policy

>