Website Checklist bevestiging | Tjimka | Aimarketingexperts
TJIMKA logo

Je GRATIS Website Checklist zal binnen enkele minuten in je mailbox verschijnen!*
Bekijk de extra BONUS training hieronder om te leren hoe je een website kunt bouwen waarmee je klanten krijgt en geld verdient! *(check eventueel ook je spambox/ongewenste mail)

Check out de aanbieding onder deze video:
'Mijn Marketing Methode'

Wil je meer tijd voor jezelf, meer bezoekers op je website en meer omzet?!

Dan is dit programma in 12 weken perfect voor jou!

'Mijn Marketing Methode'

Kijk weer eens kritisch naar je marketing en haal alles uit je online business.

Stop met proberen het allemaal zelf te doen!

Plan een gratis website strategiesessie om te leren hoe je met een nieuwe website meer geld kunt verdienen, meer mensen tegelijkertijd kunt helpen en tijd overhoudt om de dingen te doen waar je zo van houdt!

Met kleine stapjes grote resultaten

Tjimka werkt op een gestructureerde manier en weet met kleine stapjes grote resultaten te bereiken. Tjimka bouwt mijn nieuwe website QGardens.nl , daarna gaan we ook aan de slag met het geautomatiseerd maken van belafapraken, het bouwen van een emaillijst met automations, opt-ins, AVG en meer. Tjimka ontzorgt en het is bovendien altijd leuk om met haar samen te werken.

profile-pic
Quiriene den Oudsten Eigenaar - QGardens - Tuinontwerpen - Tuinadvies- & Coaching

Tjimka brengt rust en orde in de chaos van techniek

Ik werk sinds een tijdje met Tjimka en ben ontzettend blij met haar. Tjimka is ontzettend gestructureerd, brengt orde in de chaos en geeft je het gevoel dat je samen voor het eindresultaat gaat. Toen mijn website af was, had ik geen idee wat er allemaal aan techniek, opt-ins, automations, SEO en weet ik veel geregeld moest gaan worden. Tjimka help mij er stap voor stap doorheen. Ineens voelde ik weer rust en controle.

profile-pic
Cathelijne Grobbee NLP Coach & Trainer

Ik heb totaal geen verstand van online marketing maar wist dat ik er toch iets aan moest doen. Na een gesprek met Tjimka heb ik een paar goede handvatten gekregen waar ik mee verder kan!

Carla

Management coordinator


Wat kun je verwachten van het telefoongesprek?

Jouw quickscan gesprek zal ongeveer 20 minuten duren. Samen bespreken we waar jouw bedrijf nu staat, wat je aan online marketing doet en waar nog mogelijkheden liggen om jouw bedrijf meer zichtbaar te maken zodat je de juiste bezoekers aantrekt, namelijk jouw doelgroep!


Onderwerpen die aan de orde komen:

  1. Zichtbaar doel: Wie is jouw klant en hoe kun je zijn of haar probleem het beste oplossen? 
  2. Zichtbaar doen: Waar sta je nu, wat doe je al aan online marketing en wat zou je nog meer kunnen doen?
  3. Zichtbaar zijn: Je ontvangt waardevolle tips over hoe je jouw bedrijf beter zichtbaar kunt maken!

Wie is Tjimka? Als online marketeer heb ik mijn eerste stappen in marketing gezet bij KLM (Koninklijke Nederlandse Luchtvaartmaatschappij). Daarna heb ik 5 jaar in de superyacht branche gewerkt als PR & Marketing Manager. Inmiddels ben ik 6 jaar zelfstandig als marketeer en heb ik mij gespecialiseerd in online marketing. Met als doel ondernemers te helpen om hun bedrijf zichtbaar te maken heb ik een strategie ontwikkeld die bestaat uit 7 stappen, waarbij alle processen van online marketing aan de orde komen.

Tjimka tulpenveld

Mijn ervaring is dat ondernemers soms niet precies weten wat ze met online marketing kunnen bereiken en wat ze ervoor moeten doen. Herken je dit en wil je graag iets meer doen met online marketing? Wat is SEO eigenlijk, hoe vaak moet ik iets posten op social media en hoe krijg ik meer bezoekers en klanten op mijn website?!

Allemaal vragen waar Tjimka  je graag bij helpt!

Copyright Tjimka © 2024 Disclaimer | Privacy policy

>