Bel afspraak | Tjimka | Online marketeer | Zichtbaar online
TJIMKA logo

Plan een vrijblijvend telefoongesprek

Wat kun je verwachten van het telefoongesprek?

Kan ik voor je bedrijf een project aannemen en organiseren zodat jij je aandacht op andere taken kunt richten?


Het gesprek verloopt als volgt:

1. Waar heb je hulp en/of advies nodig? 

2. Ik geef je in grote lijnen aan hoe ik je daar bij van dienst kan zijn. 

3. Wanneer we daar beide positief over zijn dan maken we een afspraak op locatie om e.e.a. veder door te nemen.


Je zit nog nergens aan vast, eerst horen we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Tjimka.nl profiel

Tjimka is online marketeer. Haar voetsporen in de marketing heeft zij verdient bij KLM Royal Dutch Airlines bij o.a. de afdeling communicatie en Flying Dutchman, waarna zij vele jaren in de superyacht branche werkzaam is geweest als PR & marketing manager. Nu inmiddels 5 jaar zelfstandig als marketeer heeft Tjimka zich gespecialiseerd in online marketing. Met als doel ondernemers te helpen om hun bedrijf zichtbaar te maken heeft Tjimka een strategie ontwikkeld die bestaat uit 7 stappen waarbij alle processen van online marketing aan de orde komen.

Haar ervaring is dat ondernemers online marketing er maar een beetje bij doen, het is niet hun core business of hun kracht. Ze weten er te weinig van maar beseffen vaak wel dat het nodig is om toch iets te doen op dat gebied. Maar wat is nu precies SEO en hoe vaak moet je nu iets posten en hoe krijg ik meer bezoekers en conversie op mijn website?!

Allemaal vragen waar Tjimka je graag bij helpt!

Ik werk al jaren in de sales&marketing, echter online marketing is een vak apart. De veranderingen gaan zo snel dat je bij moet blijven. Tjimka heeft mij fantastische handvatten gegeven om bij te blijven en meer uit online marketing te halen dan ik voor mogelijk had. Blijf jezelf ontwikkelen, dat is wat nodig is in online marketing-land!

Hilma Bosma

Sales & marketing manager

Copyright Tjimka © 2020 Disclaimer | Privacy policy

>
× Hoe kan ik je helpen?