Deel jouw Ervaring | Tjimka | Online marketeer | Zichtbaar online
TJIMKA logo

DEEL JOUW ERVARING!

Natuurlijk vind ik het leuk om te horen of je tevreden bent met mijn diensten, onze samenwerking en wat je ervan opgestoken hebt. Nog leuker vind ik het om te horen welk resultaat het heeft opgebracht? Het werkt vaak beter wanneer jij jouw ervaring deelt, dan wanneer ik aan mensen moet vertellen wat ik doe.


Je zou mij dus enorm helpen door hier je persoonlijke ervaring te delen over de samenwerking, de training of je coachingstraject

Zou je het formulier hieronder in willen vullen? Je bericht wordt op mijn website geplaatst. Wanneer je ook jouw website adres invult heb je gelijk een externe link naar je site wat weer bijdraagt aan je domein autoriteit en wanneer je ook een link vanaf een pagina van jouw site naar mijn website linkt dat zou helemaal tof zijn, dan zijn we samen aan het linkbuilden ;-)!


Wanneer je een minder goede ervaring hebt of opbouwende kritiek dan ontvang ik dat graag per e-mail aan info@tjimka.nl, zodat ik daar rechtstreeks een reactie op kan geven of indien nodig kunnen we naar een passende oplossing zoeken. Ik blijf zelf ook graag leren! 

 • Wat zeg je als je morgen iemand tegenkomt die je vraagt wat de training/coaching je heeft opgeleverd? Wat is je het meest opgevallen of bijgebleven?
 • Zou je een training of coaching van TJIMKA bij een vriend/collega aanbevelen?
 • check
  Heeft het je al resultaat gebracht?
 • Wat zou anders/beter kunnen?
 • Overige opmerkingen.

Beschrijf je Ervaring:

WAT VOND JE VAN DE TRAINING, COACHING, SAMENWERKING MET TJIMKA ?
 • Zichtbaar Pro: Je hebt een begeleidend traject gehad met een video gesprek op regelmatige basis. Heb je hier veel van geleerd en kon je het direct toepassen? Zijn al je vragen beantwoord en is online marketing je nu wat duidelijker geworden? Ik hoor het graag!
 • Online Training: Heb je een online training gevolgd en kon je dat wat je hebt geleerd direct inzetten voor jouw bedrijf? Weet je nu alles wat je weten wilde en was alles duidelijk uitgelegd? Laat het me weten, ik vind het leuk om je feedback te lezen!
 • check
  1-1 Advies: Heb je een VIP dat gehad en alles over online marketing geleerd specifiek voor jouw bedrijf? Heb je het gevoel dat je nu beter weet hoe je online marketing toe kunt passen? Heb je misschien al resultaat gezien doordat je het direct bent gaan toepassen? Spannend, laat het me weten!

Copyright Tjimka © 2020 Disclaimer  

>
× Hoe kan ik je helpen?