opt-in_Download – Framework Specificeer je doelgroep | Tjimka | Aimarketingexperts
Tjimka | Aimarketingexperts
Deel & Like ;-)
Tjimka.nl

SPECIFICEER JE DOELGROEP


Tjimka.nl - Het Online Marketing Stappenplan

DOWNLOAD HET SCHEMA OM JE DOELGROEP TE SPECIFICEREN

  • Wie is je doelgroep?
  • Welk doel wil je bereiken;
  • en met welke boodschap bereik je dit doel?

Dit is waar het nu "echt" om draait. Jouw bedrijf bouwen door de specifieke stappen te documenteren die je zult nemen om nieuwe leads te werven en klanten te verdubbelen in ca 90 dagen en daarna.

Gebruik dit schema om alle specifieke kenmerken in te vullen die betrekking hebben op jouw doelgroep. Wanneer je dit helder hebt dan kun je die informatie gebruiken in teksten voor je website, nieuwbrief, blog of post, zodat je doelgroep zich hier in herkent en jou als expert gaat zien!

Het specificeren van je doelgroep is een onderdeel van het Online Marketing Stappenplan.

Het Online Marketing Stappenplan

Wil je het niet allemaal alleen doen of wil je weten welke stappen je verder helpen om jouw bedrijf een boost te geven door meer omzet te genereren? Boek dan nu een Gratis Quickscan gesprek:

Over Tjimka

Tjimka.nl profiel

Als Online marketeer heb ik mijn eerste stappen in marketing gezet bij KLM (Koninklijke Nederlandse Luchtvaartmaatschappij), waar ik 11 jaar in dienst ben geweest. Daarna verzeilde ik in de wereld van de superjachten waar ik als marketing manager de beurzen en bootshows organiseerde in vele plaatsen op de wereld.

Mijn keuze om uiteindelijk voor mijzelf te beginnen kwam vanuit een ondernemersdrang en een wens naar vrijheid, het op mijn eigen manier aanpakken. Opgroeiend in een ondernemersgezin wist ik goed wat ik wel of niet wilde en ik leerde om commercieel te denken. Dat samen met een dosis intuïtie hoe met mensen en situaties om te gaan. Met die doortastendheid ben ik ook het avontuur aangegaan in een online wereld die voor mij toen nog redelijk onbekend was. Misschien ook om te bewijzen dat ik het kan. 😉

Dat heeft er toe geleid dat ik nu al een paar jaar als Online Marketeer werkzaam ben! Natuurlijk met vallen en opstaan, het komt niet voor niets en 'je moet er hard voor werken' zei mijn vader altijd en hij kan het weten, want als kind zag ik hem niet veel omdat hij altijd aan het werk was. Zelf probeer ik meer de balans te vinden tussen werk en genieten van het leven!

In de afgelopen jaren heb ik heel veel kennis opgebouwd door het volgen van opleidingen, trainingen, seminars, webinars, noem het maar op. Waardoor ik nu kan zeggen, dat ik weet waar ik het over heb!

Klanten zeggen vaak dat mijn kracht is, dat ik meedenk vanuit hun positie, vanuit hun bedrijf en niche, de mogelijkheden te zien op gebied van online marketing en de techniek daaraan te verbinden.

Mijn persoonlijk drijfveer is ervoor te zorgen dat je er niet alleen voor staat, het niet allemaal zelf hoeft te doen, maar samen de stappen doorlopen en sparren over jouw bedrijf om Zichtbaar te worden.

Graag help ik jou ook verder met je online bedrijf. Denk je dat daar nog wel wat te sleutelen valt, geef je marketing te weinig aandacht of weet je gewoon niet waar je moet beginnen en heb je wel behoefte aan meer klanten online? Dan help ik je graag! Bel me gerust een keer vrijblijvend, dan spreken we de mogelijkheden van je bedrijf door en beëindig je het gesprek in ieder geval met een paar handige tips!


>