vp – Online marketing Sprint training | Tjimka | Aimarketingexperts
Tjimka | Aimarketingexperts
Deel & Like ;-)
Tjimka.nl

De online marketing Sprint training


Ben je ZZP'er of ondernemer van een (midden)klein bedrijf? Lanceer dan nu een zichtbare website, bereik je publiek en produceer geweldige content met deze online training!

Wees een betere marketeer en leer meer in de komende 30 dagen dan de meeste eigenaren van kleine bedrijven ooit zullen weten

Tjimka - WordPress logo

Alles WordPress - het beste websiteplatform voor kleine bedrijven

Tjimka.nl - content marketing

De 6-stappenstrategie voor contentmarketing

Tjimka.nl - marketing funnel

12 manieren om je conversieratio te verdubbelen


Beste coach, trainer, eigenaar, zzp'er, dienstverlener,

Heb je moeite om de tijd, het geld en de expertise te vinden die nodig zijn voor succes in online marketing?

Als je net zo bent als ik, dan wordt je inbox overspoeld met marketingboodschappen van elk denkbaar onderwerp zoals: SEO, social media, bloggen, copywriting, webdesign, etc. Je kunt ook worden gebombardeerd met aanbiedingen, webinars, cursussen en video's, die allemaal verwijzend naar het volgende "heldere glanzende object", of een truc en tactiek die belooft om je websiteverkeer 's nachts te verdubbelen.

En hoewel er veel geweldige, betrouwbare online marketingbronnen zijn, hebben de meesten van ons het gevoel dat we voortdurend stukjes van een gigantische puzzel verzamelen. Wat je echt nodig hebt, is de puzzel zelf!

De 30-daagse online marketing-sprintcursus is een supereenvoudige, blauwdruk die je door beproefde, bruikbare stappen leidt om de juiste basis te leggen voor online succes.

Wat ga je leren...

 • Hoe je meer potentiële klanten (leads) en klanten krijgt, met een bewezen, foolproof-strategie
 • Meer dan 3 uur unieke en krachtige marketinginhoud
 • Eenvoudig te volgen 30-dagen actieplan
 • Implementeer een eenvoudig online marketingplan dat werkt
 • Bereik je doelgroep overal waar ze online rondhangen
 • Start een eenvoudige maar krachtige WordPress-website
 • Maak geweldige inhoud en plaats deze op internet
 • Schrijf eenvoudige en boeiende blogposts
 • Maak super boeiende online video's

30-daagse online marketing sprint training


Les 1 helpt je om het podium te bouwen voor jouw online marketing, met behulp van een eenvoudige maar krachtige driestaps-funnel om je online marketingstrategie te bekijken en te meten.

In les 2 draait alles om WordPress, het beste, krachtigste en gemakkelijkst te gebruiken website-platform voor kleine bedrijven.

Les 3 onthult 8 geheimen van gebruikersbetrokkenheid: hoe je direct vertrouwen en autoriteit opbouwt bij je publiek.

Les 4 behandelt 11 manieren om conversiepercentages te verdubbelen en meer opt-ins en leads te genereren. Slechts één van de strategieën in deze video kan worden gebruikt om de conversiepercentages van je website te verdubbelen!

Les 5 "SEO Made Simple" is een eenvoudig, gemakkelijk te begrijpen overzicht van hoe Google werkt en hoe je de juiste zoekwoorden kunt vinden en gebruiken om jouw doelgroep te bereiken.

Les 6 bevat de top 10 plaatsen om online je publiek te bereiken en de beste praktijkvoorbeelden voor het aanbieden van jouw bedrijf, het deelnemen aan groepen, branche-blogs en forums.

Les 7 behandelt de basis statistieken van de website die elke bedrijfseigenaar moet kennen en bevat een geweldig dashboard van Google Analytics.

Les 8 geeft details over een unieke contentstrategie! Inclusief 6 zeer effectieve contentmarketinggeheimen die grote merken ook  gebruiken, zodat elk stukje content dat je produceert ook door een grote groep mensen gelzen wordt.

Les 9 "Bloggen is eenvoudig" leidt je door de stappen voor het maken van een perfecte Blog-post en biedt een eenvoudige basis zodat je elke keer opnieuw geweldige, boeiende blogs kunt schrijven.

Les 10 "Introductie voor online video" leert je hoe je eenvoudig video's kunt maken en bewerking. En hoe je via publicatie en marketing deze geweldige webvideo's en videoblogs online zet.

In les 11 leer je hoe je meer online reviews, verwijzingen en verlengingen kunt krijgen met behulp van bewezen en goedkope e-mailmarketingtools.

Les 12 De 'snelle checklist met alle punten van 30 dagen' leidt je door een reeks eenvoudige en specifieke dagelijkse stappen die je van nul naar online marketing in één maand brengt! 

Bestel nu de Online marketing Sprint training

De video’s in deze trainingsreeks bevatten een 12-stappen cursus die alles omvat wat je online moet doen om binnen 30 dagen live te gaan.
Wat je nog meer leert: Deze training legt het pad voor je online marketing door een eenvoudige maar krachtige driestaps-funnel te gebruiken om je online marketingstrategie te bekijken en te meten.

Begin je met voorzichtige stappen of neem je een Sprint naar meer leads en klanten en meer online omzet... De keuze is aan jou 😉

Normaal is deze training € 150,-

Nu tijdelijk voor slechts € 89,- (excl. btw)

Tjimka.nl | Online marketing Sprint Training

Wat wordt erover gezegd:

Hilma Bosma, starter/ZZP'er


Echt super handig deze training. Ik had wel ideeën maar wist niet waar te beginnen. Deze cursus is een zeer goede handleiding waarin alles aan bod komt. Mijn website is inmiddels live! En ik merk nu al dat klanten gemakkelijk mijn website weten te vinden. De 1e aanvragen zijn al binnen, jippie! 😉

Sybreneigenaar Camperverhuur

Mijn aanvragen via de website zakten wat af. Ik ben gaan onderzoeken waar dat aan lag en deze training heeft mij daar enorm bij geholpen. Een zeer goede leidraad met veel handige tips!

Irene de Boer eigenaar Telemarketing

Mijn bedrijf loopt al enige jaren en van tijd tot tijd vernieuw ik mijn website. Deze training heb ik besteld voor mijn marketingmedewerker zodat zij haar kennis  kan opfrissen en de puntje op de i kan zetten. De leads stijgen per week, dus het werkt zeker!


Start vandaag nog!

SPRINT TRAINING


30-daagse online marketing sprint training. De basis voor je online marketing met een 3-staps funnel.

 • Funnel marketing
 • Alles over WordPress
 • SEO made simple
 • Verdubbel je conversie%
 • Unieke contentstrategie
 • Incl. Bonus training
 • Incl. 1 mnd. gratis SEO opdrachten tool 

€ 89,- excl. BTW


tevredenheidsgarantie

Als je niet tevreden bent met alles wat ik met je deel of met de begeleiding en instructies, heb je 30 dagen om je geld terug te krijgen. Dit programma is € 497,- waard, maar vandaag krijg je het voor een heel speciale prijs en ik kan het programma garanderen.

Voor wie is dit:

 • Coaches, sprekers, consultants, praktijkmensen, ondernemers, ZZP'ers en op service gerichte bedrijfseigenaren ...
 • Als je MEER klanten wilt met minder moeite, dan is dit iets voor jou
 • Als je GLOEDNIEUW bent en dit is je eerste product, dan is dit iets voor jou
 • Als je een OFFLINE-bedrijf hebt en je wilt dat online gaan doen, dan is dit iets voor jou
 • Als je een online bedrijf hebt dat meer wil verkopen en meer ROI, dan is dit iets voor jou
 • Als je adviseur of coach bent die gratis consulten wil geven om hogere eindprogramma's te verkopen, dan is dit iets voor jou

Voor wie is dit NIET:

 • Als je een snelle ROI wilt en je op zoek bent naar een één hit wonder, dan is dit niets voor jou
 • Als je van rijke snelle schema's houdt, is dit niet voor jou
 • Als je geen product hebt dat mensen dient, dan is dit niets voor jou
>