fbpx

In 3 maanden meer leads, meer klanten, meer omzet!

Ben je er ook klaar mee om steeds maar alles uit te moeten zoeken?! Heb je een goed product maar komen er geen bezoekers naar je website? Dat technische gedoe voor m'n website, ik snap er niets van! Waar moet ik beginnen om mijn website bovenaan Google te krijgen?

Wil je ook een overzicht​​​​elijk stappenplan VOOR JE ONLINE MARKETING, WAT JE GEMAKKELIJK IN KUNT ZETTEN VOOR JOUW BEDRIJF, ZONDER DAT HET VEEL TIJD KOST EN ZELFS WANEER JE NOG NIET ALLES WEET VAN SEO, Google Adwords, CONTENT MARKETING, LINKBUILDING EN EEN GOEDE PLANNING?

Een Zichtbare Online Sprint in 3 fases!

Volg nu de Online strategie in een snelle sprint en zie waar de knelpunten en mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf, zonder dat het je heel veel tijd kost en zelfs wanneer je geen goeroe bent op het gebied van online marketing!

Binnen 3 maanden is jouw bedrijf Online Zichtbaar en kunnen potentiële klanten jouw bedrijf vinden via de

Google zoekmachines!


Zelf liep ik ook tegen al die valkuilen aan! Ik had het natuurlijk veel te druk met mijn opdrachten voor klanten om naar mijn eigen website en social media om te kijken... Ik poste wel eens iets op social media maar er zat geen strategie achter. Ook dacht ik niet goed na over mijn doelgroep en hoe ik die het best kan benaderen....

Eigenlijk stopte ik er veel tijd in zonder resultaat en ook die Facebook of Google advertenties leverden

niets op! Frustrerend... Dat zette mij aan het denken...


"Ik zie door de bomen het bos niet meer!

Wat is er veel op het gebied van online marketing en wat zakt mijn kennis snel weer weg

wanneer je er een tijdje niets mee doet!"


Uiteraard wil ik met mijn bedrijf wel serieus genomen worden en nu ik meer de focus op Online marketing heb gelegd moet ik dat zelf natuurlijk ook waar maken '-)

Het werd ook tijd om na 5 jaar mijn website te vernieuwen, maar waar begin je, wat is nu wel belangrijk voor mijn bedrijf en wat is minder belangrijk, welke acties sluiten goed aan bij mijn onderneming, hoe kan ik snel Zichtbaar worden?!

Ik zag door de bomen het bos niet meer en heb toen al mijn kennis verzameld, ben nieuwe opleidingen gaan doen en heb online business modules gevolgd. Alle informatie heb ik bijeen gebracht en daar is deze Online strategie in 3 fases uit voortgekomen. Ik hoop dat het ook voor jou een overzichtelijk geheel is wat jouw bedrijf naar een Zichtbaar level kan brengen!

Klaar voor de start... AF!

Sta je aan de startlijn om straks Zichtbaar te stralen?! Vraag dan nu de 'online quickscan' aan, zodat je Zichtbaar meer leads & klanten krijgt, hoger in Google staat, zonder te veel geld uit te geven aan advertenties of een mega investering in je website te moeten doen.

Gewoon jouw product of dienst onder de aandacht brengen

zonder te veel gedoe of tijdrovende acties.

Wat wil jij bereiken met jouw online onderneming?

Meer leads, meer klanten, hogere omzet, meer aandacht, minder concurrentie. Gewoon zichtbaar zijn in de markt!

Wie is Tjimka?

Als Online marketeer heb ik mijn eerste stappen in marketing gezet bij KLM (Koninklijke Nederlandse Luchtvaartmaatschappij), waar ik 11 jaar in dienst ben geweest. Daarna ben ik verzeild geraakt in de wereld van de superjachten waar ik als marketing manager de beurzen en bootshows organiseerde in vele plaatsen op de wereld. 

In 2012 ben ik gestart als freelancer zodat ik kon gaan werken aan super

leuke projecten als marketing manager en detacheringsopdrachten

​via reclamebureaus. 

Ik kwam er achter dat ondernemers soms niet precies weten wat ze met online marketing kunnen bereiken en wat ze ervoor moeten doen. Herken je dit en wil je graag iets meer doen met online marketing?


Wat is SEO eigenlijk, hoe vaak moet ik iets posten op social media en hoe krijg ik meer bezoekers en conversie op mijn website?!

Tjimka tulpenveld

Met mijn nieuwe Online Strategie wil ik jou ook graag helpen om jouw bedrijf beter zichtbaar te maken met een helder doel en een zichtbaar plan!

Wil jij jouw bedrijf ook naar een nieuw online level brengen?!

TELEFONISCHE AFSPRAAK VAN 20 MINUTEN.  *Kosten strategiegesprek €97,- nu tijdelijk gratis


In 3 fases sprint jij naar Zichtbaar stralen!

Zichtbaar DOEL, Zichtbaar DOEN, Zichtbaar ZIJN

Wil je meer bezoekers op je website, meer leads en klanten en een hogere online omzet zonder dat het je teveel tijd en geld kost en zelfs wanneer je er niet veel van weet? Wil je onbezorgd je focus aan de verkoop kant en innovatie kunt besteden? Neem dan nu eerst de Online Marketing Sprint. Helder uitgelegd in 7 stappen komen alle onderdelen

aan bod. Jij kunt ze direct implementeren of eventueel uitbesteden waardoor je nog meer grip op je tijd krijgt.

Ja ik neem een sprint naar online Zichtbaarheid!

Geen zorgen om leads en conversie. Eindelijk een helder uitgelegd stappenplan voor online marketing, zodat ik er zeker van ben dat ik er alles aan gedaan heb en na implementatie tijd over heb voor de zaken waar ik goed in ben zonder dat het ten koste gaat van de omzet.

This is the Final Subheading on the Page

Here, we can ask visitors to connect or share on social media.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla tincidunt fermentum arcu a bibendum. Nunc finibus turpis congue lectus dignissim, eu tempus lectus pellentesque. Nunc facilisis at eros vel consectetur.


Ken je iemand voor wie dit ook interessant kan zijn? Deel dan mijn pagina. Bedankt alvast!

Tjimka.nl - Online marketeer
Contact:  Tel. 06 24 69 69 25  | info@tjimka.nl

Copyright 2018, TJIMKA.NL

Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Instagram