fbpx

Ik help graag ondernemers (MKB) die 'die extra mijl' willen maken, maar geen tijd hebben voor digital marketing.

Mijn marketing roots liggen bij KLM Royal Dutch Airlines waar ik 11 jaar op het hoofdkantoor heb gewerkt en de transformatie naar de digitale marketing heb meegemaakt. Voor mij is het online ‘gebeuren’ gewoon, maar ik realiseer me steeds vaker dat het voor veel mensen toch lastig is. Met name om de juiste keuze te maken uit de hoeveelheid tools, software en geautomatiseerde programma’s. En dan moeten al die systemen ook nog vaak aan elkaar gekoppeld worden…


Deze digitale kennis heb ik altijd kunnen gebruiken en ben ik blijven onderhouden door diverse opleidingen, trainingen en webinars te volgen.


Persoonlijk wordt ik blij van de rust op het water en het spelen met de elementen. Zo heb ik in 2001 een solo zeiltocht gemaakt van Nederland naar Denemarken, Zweden, Noorwegen en de Golf van Biskaje.


Ter voorbereiding van mijn zeilreis in 2001 heb ik eerst een planning gemaakt, de route bepaald en de bestemming uitgezocht. Aan de hand daarvan heb ik de benodigde zeekaarten en andere benodigdheden aangeschaft, zodat ik de juiste stappen kon nemen.

Juist die route is zo belangrijk , een goed geplande route waarbij je niets kunt vergeten.


In de digitale wereld zijn gewoon zoveel dingen die op je afkomen wanneer je met online marketing aan de slag gaat.

Daarom werk ik met een duidelijk route, gericht op het doel wat jij wilt bereiken


Mijn zeilreis heeft mij doen inzien dat; ik tegenslagen kan overwinnen en oplossen, kan genieten van de mooie omgeving en het ontdekken van nieuwe dorpjes of steden. Dat ik goed alleen kan zijn maar toch ook tot de conclusie ben gekomen dat het leuker is om iets samen te doen.

Ik ben dus zowel een goede solo entrepreneur als een teamplayer.

Naast zeilen heb ik nog zo veel meer hobby’s en interesses, wat dat betreft ben ik een echte generalist.

Daardoor heb ik veel kennis vergaard en kan ik inhoudelijk over veel dingen meepraten.

Op gebied van marketing en het online digitale vlak ben ik inmiddels expert en kun je me alles vragen.


Bel me gerust wanneer je wilt weten wat ik op gebied van marketing en het automatiseren van processen voor je kan doen.

Tjimka a/b Svea - Zeilreis 2001

Tjimka Bakker - Interim Digital Marketeer

Linkedin

Bekijk ook mijn LinkedIn accountKen je iemand voor wie dit ook interessant kan zijn? Deel dan mijn pagina. Bedankt alvast!

Tjimka.nl - Interim Digital marketeer

Marketing Business Coach | Soundboard Collective - Digital Marketing & Content
Contact:  Tel. 06 24 69 69 25  | info@tjimka.nl

Copyright  2022, TJIMKA.nl

>