Hi, ik ben Tjimka en ik help graag servicegerichte ondernemers de online omzet te verdubbelen met een helder stappenplan, waardoor je meer tijd overhoudt, zodat jij je tijd kunt besteden in dat waar je goed in bent!

 Er is zoveel op het gebied van online marketing! Vraag jij je ook af hoe je jouw product of dienst goed onder de aandacht brengt en er meer omzet uithaalt?

Ik heb me verdiept in social media, SEO en alle overige dingen die te maken hebben met online marketing. Ik trok een bureau aan die voor mij de website op de 1e pagina van Google zou zetten, ik schreef blogs en stuurde nieuwsbrieven en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ik had het natuurlijk veel te druk met mijn opdrachten voor klanten om naar mijn eigen website en social media om te kijken... De kennis raakte naar de achtergrond. Ik plaatste wel eens iets op social media maar er zat geen strategie achter. Ook dacht ik niet goed na over mijn doelgroep en hoe ik die het best kan benaderen....

Eigenlijk stopte ik er veel tijd in zonder resultaat en ook die Facebook of Google advertenties leverden

niets op! Frustrerend... Dat zette mij aan het denken...

​

"Dit moet anders, overzichtelijker, makkelijk te volgen en te implementeren en ik wil meer tijd overhouden voor andere taken​ en voor mezelf !"

​

Uiteraard wil ik met mijn bedrijf wel serieus genomen worden en nu ik meer de focus op Online marketing heb gelegd moet ik dat zelf natuurlijk ook waar maken '-)

Het werd ook tijd om na 5 jaar mijn website te vernieuwen, maar waar begin je, wat is nu wel belangrijk voor mijn bedrijf en wat is minder belangrijk, welke acties sluiten goed aan bij mijn onderneming, hoe kan ik snel Zichtbaar worden?!

Ik zag door de bomen het bos niet meer en heb toen al mijn kennis verzameld, ben nieuwe opleidingen gaan doen en heb online business modules gevolgd. Alle informatie heb ik bijeen gebracht en daar is deze Online Sprint strategie in 3 fases uit voortgekomen. Ik hoop dat het ook voor jou een overzichtelijk geheel is wat jouw bedrijf naar een Zichtbaar level kan brengen!

Dit is het geworden, een Sprint naar online Zichtbaarheid

Je bedrijf goed vindbaar in de zoekmachines, zichtbaar voor je bezoekers, je product of dienst zichtbaar in de markt en last but not least..., een zichtbare omzet!

Tjimka - Signature solution

Wie is TJIMKA?

Als Online marketeer heb ik mijn eerste stappen in marketing gezet bij KLM (Koninklijke Nederlandse Luchtvaartmaatschappij), waar ik 11 jaar in dienst ben geweest. Daarna ben ik verzeild geraakt in de wereld van de superjachten waar ik als marketing manager de beurzen en bootshows organiseerde in vele plaatsen op de wereld. 

In 2012 ben ik gestart als freelancer zodat ik kon gaan werken aan super

leuke projecten als marketing manager en detacheringsopdrachten

​via reclamebureaus.

Ik kwam er achter dat ondernemers soms niet precies weten wat ze met online marketing kunnen bereiken en wat ze ervoor moeten doen. Herken je dit en wil je graag iets meer doen met online marketing?

Tjimka tulpenveld

Met mijn nieuwe Online Strategie wil ik jou ook graag helpen om jouw bedrijf beter zichtbaar te maken met een helder doel en een zichtbaar plan!

In 3 fases sprint jij naar Zichtbaar stralen!

Zichtbaar DOEL, Zichtbaar DOEN, Zichtbaar ZIJN

Wil je meer bezoekers op je website, meer leads en klanten en een hogere online omzet zonder dat het je teveel tijd en geld kost en zelfs wanneer je er niet veel van weet? Wil je onbezorgd je focus aan de verkoop kant en innovatie kunt besteden? Neem dan nu eerst de Online Marketing Sprint. Helder uitgelegd in 7 stappen komen alle onderdelen

aan bod. Jij kunt ze direct implementeren of eventueel uitbesteden waardoor je nog meer grip op je tijd krijgt.


Ken je iemand voor wie dit ook interessant kan zijn? Deel dan mijn pagina. Bedankt alvast!

Tjimka.nl - Online marketeer
Contact:  Tel. 06 24 69 69 25  | info@tjimka.nl

Copyright 2018, TJIMKA.NL

>