Zichtbaar aanbod | Tjimka | Online marketeer | Zichtbaar online
TJIMKA logo

Zichtbaar zijn voor jouw klant bereik je met zichtbare stappen

Je wilt dit graag bereiken?

 Betere resultaten door te groeien?

  Je omzet substantieel verhogen?

  Een bewezen systeem voor een succesvol bedrijf?

  Kunnen kiezen wie je klanten worden?

  Meer tijd en vrijheid hebben als ondernemer?

  Focus en structuur aanbrengen in je bedrijfsvoering?

Maar ben je nog hier?

 Je krijgt niet de gewenste resultaten ?

 Er komen niet of nauwelijks nieuwe potentiële klanten?

 Je wilt van je bedrijf een goed lopend systeem maken?

 Komen de 'verkeerde' klanten naar je toe waar je niet gelukkig van wordt?

 Je werkt volgens het 'uurtje-factuurtje' principe?

 Je doet nu ‘zomaar wat ‘ zonder doel of strategie?

Kies de modules die nodig zijn om jouw bedrijf te laten stralen,
zodat je in 3 - 6 maanden meer verkeer trekt naar je website en een hogere omzet!
Zonder dat je veel technische kennis nodig hebt

Optimaliseer je zichtbaarheid

Tjimka.nl-Doelgroep

Natuurlijk wil je dat jouw doelgroep ook naar je website komt. Zorg daarom dat je website gevonden wordt in de zoekmachines zodat je product of dienst ook gezien en verkocht wordt.

Strategie & Klantreis

Wat is het doel van jouw website? wil je een product of dienst verkopen, een campagne lanceren of gaat het je om naamsbekendheid?
Kijk ook waar jouw ideale klant zich bevindt en waar je die persoon bij kunt helpen.

Branding

Waar sta je voor en wat wil je uitstralen? We gaan kijken naar je design en huisstijlkleuren en hoe we jouw product of dienst zo zichtbaar mogelijk aan kunnen bieden.

Zichtbaar zijn

Om te zorgen dat jouw doelgroep je ook kan vinden gaan we kijken naar de technische invulling van je website, we nemen je social media onder de loep, je zorgt voor autoriteit, want hoe beter je expertise naar voren komt des te eerder zal een bezoeker jou vertrouwen en bij je kopen.

Website

Tjimka.nl-Website

Jouw website is je etalage en zorgt ervoor dat je product of dienst goed zichtbaar is.

Wat krijg je:

Een website waarmee je jouw product of dienst zichtbaar in de markt kunt zetten. Met de juiste uitstraling in jouw huisstijlkleuren. Kies voor een basis website of een website op maat, volledig naar jouw wens.

Beeld en Tekst

Wat krijg je:

Je onderscheid je van de massa en laat zien wie je bent en waar je voor staat met beeld dat van je scherm afspat! Een veelgebruikte kreet is 'een beeld zegt meer dan 1000 woorden', dat is zeker zo, laat daarom mooie foto's maken en gebruik video om jouw product of dienst aan te bieden.

Maar content is net zo belangrijk, namelijk door het gebruik van de juiste woorden wordt je goed gevonden in de zoekmachines. Maar ook jouw ideale klant voelt eerder een klik met je wanneer je hem of haar aanspreekt op jouw eigen manier. Eigenlijk zoals je bent en zoals je ook een gesprek voert met iemand.

TRAINING & COACHING

Tjimka.nl-Website-Funnel Blauwdruk

Online Training Funnel Marketing Formule

Hoe ik 3x sneller mijn producten verkoop met mijn funnel en hoe je jouw funnel kunt lanceren om een consistente stroom van winstgevende klanten te krijgen


Wat krijg je:

Module 1: De funnel formule voor het genereren van 3x conversie

Module 2: De uitvoeringsstrategie

Module 3: De Funnel Lancering Checklist


Wanneer je deze 3 stappen hierboven volgt, ben ik ervan overtuigt dat je elke maand nieuwe kopers krijgt.

Best gaaf toch?

Ik gun jouw ook het succes waar ik van geniet en dat is waarom ik dit programma voor je heb gemaakt.

Zodat je als niet marketeer toch alles uit je bedrijf kunt halen!

Ik heb dit zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt in normale MENSELIJKE taal zonder al te veel vakjargon.

Dus geen TECHNISCHE / marketeertaal.


SEO

Tjimka.nl-Website-SEO

Search Engine Optimization (SEO)

Wat is nu precies SEO en hoe zet je dat in voor jouw online bedrijf?

Onderzoek op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en hoe je hoger in Google kunt komen en zichtbaar bent.

Wat kun je aanpassen op je website en wat kun je doen buiten je website om. 


Wat krijg je:

In een aantal korte modules leg ik je uit welke onderdelen bij SEO horen en hoe je dat zelf toe kunt passen.

Want met een goed geoptimaliseerde website wordt je beter gevonden in de zoekmachines.

Ontvang elke maand een lesmodule, met handige tips, wetenswaardigheden en meer!

SEO DIY

Tjimka.nl-Website-SEO

ZELF OPDRACHTEN UITVOEREN

Search Engine Optimization (SEO)

Een handige online marketing applicatie voor het midden- en klein bedrijf met opdrachten en video's met uitleg hoe je alles precies uit moet voeren en waar je e.e.a. kunt vinden.


Wat krijg je:

Een maandabonnement (minimaal 6 mnd.), waarbij je Online marketing, SEO en Social Media opdrachten krijgt voor het optimaliseren van je Website en Social Media accounts, zodat je beter gevonden wordt in Google.

COACHING PROGRAMMA

Online marketing Sprint

Sprint in 3 maanden naar online zichtbaarheid

Je hebt nu een mooie website! Maar je wilt natuurlijk ook gevonden worden door jouw doelgroep. In deze online marketing Sprint gaan we er alles aan doen om jouw bedrijf Zichtbaar te maken!


Doordat jouw klanten jou steeds opnieuw weten te vinden krijg je een automatische inkomstenstroom. We gaan ervoor zorgen dat je met een goede marketingstrategie meer leads krijgt en daarmee meer stabiliteit in je inkomsten. In het coaching traject Online marketing Sprint leer ik je in 3 maanden wat je kunt doen om meer verkeer naar je website te krijgen en meer omzet te behalen met een goedlopend product.

 


Je hoeft het niet alleen te doen! Wanneer je graag hulp wilt dan nemen we  samen jouw website en online marketing door. Bel nu voor een afspraak.

OUTSOURCE PROGRAMMA

Online marketing Sprint

SEA (Search Engine Advertising)

Om zichtbaar te zijn gaan we in deze stap jouw product of dienst ook zichtbaar maken d.m.v. online campagnes. In de voorafgaande stappen heb je reeds een keuze gemaakt in de voor jouw geschikte media kanalen. Aan de hand van die planning zetten we een campagne in met (een van) de onderstaande kanalen.

Linkedin campagne: Inclusief optimalisatie van het account, installeren van een tag, tekst en design.

Facebook campagne: Campagne opstellen, incl. het installeren van een pixel, tekst en design (Aantal campagnes en advertenties afhankelijk van de doelstellingen, in overleg).

Google Adwords campagne: Het opzetten van de campagne o.b.v. doelgroep, interesses, uitsluitingswoorden en incl. installeren van een tag, tekst en design e.a. (Aantal campagnes en advertenties afhankelijk van de doelstellingen, in overleg).

* Tarieven zijn exclusief het advertentiebudget.

**Je ontvangt video trainingen voor hoe je een dergelijke campagne zelf in toekomst kunt continueren of opnieuw inzetten.

**Inclusief 1x wekelijks live video afspraak (via Zoom).

Kies je Funnel pakket:

Klanten aquisitie op een gemakkelijke manier!

Je website wijzigen van een statische brochure naar een krachtige tool voor bedrijfsopbouw die je bezoekers automatisch in leads en klanten verandert. Vergroot je e-maillijst? Vul je agenda met afspraken? Mensen aanmelden bij een webinar om je programma te verkopen? Wat het conversiedoel ook is, een funnel is een geweldig voertuig om bezoekers van uw website te bereiken, te binden en te converteren in leads en klanten.

BASIS FUNNEL

Laat je e-mail abonneelijst groeien

€ 697,- excl. BTW

Tjimka.nl - Basis funnel

Breid je e-maillijst uit met de standaard leadgeneratiefunnel  om meer potentiële klanten te interesseren en binnen te halen. Vergroot je e-mail lijst en bind de bezoeker aan jouw bedrijf. Trigger hem of haar op het juiste moment!

AFSPRAKEN FUNNEL

Vul je agenda met waardevolle gesprekken

€ 997,- excl. BTW

Tjimka.nl Afspraak funnel

Vul je agenda met leads! Gebruik de afspraak-funnel die begint met een bestemmingspagina die hen naar een pagina van de vertrouwensversterker brengt die hen uitnodigt om een afspraak te maken, een aanvraag in te vullen en een strategiegesprek te beginnen.

GESEGMENTEERDE FUNNEL

Gepersonliseerde lead-yourney

€ 1497,- excl. BTW

Tjimka.nl - Gesegmenteerde funnel

Voeg de kracht van automatisering toe aan je funnel om je lijst te segmenteren en personaliseer de ervaringen die je leads hebben! Alles in de afspraken lead-generator leidt ertoe om mensen naar verschillende e-mailvolgorde te verplaatsen op basis van acties die ze hebben ondernomen of die ze niet hebben genomen.

Je hoeft het niet alleen te doen! Wanneer je graag hulp wilt dan nemen we  samen jouw website en online marketing door. Bel nu voor een afspraak.​EXTRA TOOLS
Verander je website in een bron van inkomsten

Tjimka.nl - website opwaarderen

Kies je pakket voor terugkerende inkomsten:

E-Commerce - Lidmaatschappen - Abonnementen: Verkoop online diensten of producten om een continue inkomen te creëren. Dit is inclusief installatie van maximaal 10 producten. Creëer maandelijkse terugkerende inkomsten met abonnementen. Bied betalingsplannen aan uw klanten, terugkerende groepspakketten, een privé-lidmaatschapsgebied met login, enz. De instelling van één privé-lidmaatschapsgebied met maximaal 10 pagina's, PDF's, enz. is inbegrepen. 

€ 2497,- excl. btw

Website voor online Trainingen of cursus: Maak gebruik van jouw tijd en geef je klanten de ultieme gebruikerservaring met een cursus die is gebaseerd op een leerbeheersysteem. Je klanten hebben de mogelijkheid om zelfstandig te leren met downloadbare inhoud, video's, audio's en meer. Award-certificaten voor voltooiing, dripcontent voor je cursus, beheer van gebruikers, etc. Dit pakket bevat maximaal 10 modules met maximaal 3 lessen per module (30 lessen totaal) plus 1 quiz per module. (de inhoud van de training of cursus moet je zelf aanleveren)

€ 3497,- excl. btw

Copyright Tjimka © 2019 Disclaimer  

>