fbpx

INTERIM ALLROUND MARKETEER

Marketing, in de breedste zin van het woord is prachtig!

Je zou meer willen doen, maar hebt er geen tijd voor en het aannemen van een (online) marketeer brengt extra kosten met zich mee.


Ik neem jouw marketingactiviteiten uit handen....

en zorg ervoor dat je meer klanten bereikt en inspireert, en dat je verkoopcijfers stijgen.

Ik ben jouw interim (digitale) marketingpersoon op freelancebasis.

Het probleem

  • Geen tijd om me er in te verdiepen
  • Ik zoek tijdelijke vervanging
  • Geen kennis van digitaal gedoe
  • Ik ben het overzicht kwijt
  • Ik wil van offline nu online mijn producten en/of diensten aanbieden.
  • Niet voldoende omzet via internet
  • Ik raak bezoekers kwijt, zonder dat ze klant worden

De oplossing

Jouw interim marketing kracht achter de schermen

Marketing inzetten voor je bedrijf is moeilijk. Waarschijnlijk veel moeilijker dan je dacht dat het zou zijn. (En dan heb ik het er nog niet eens over hoe tijdrovend en duur het kan zijn).


Ik ben je interim (digitale) marketing afdeling, zonder dat je me in dienst hoeft te nemen. Ik zorg er voor dat je de juiste mensen bereikt en inspireert om je sales te laten groeien.


Als je wilt bellen we even, om te kijken of ik je al wat richting kan geven.


Wat klanten zeggen:

De digitale kracht achter de schermen

Tjimka is 1 of a 1000. Ze staat altijd paraat en neemt je ongelooflijk veel werk uit handen. En ze doet dit ook nog eens met grote kwaliteit. Het feit dat je iemand achter je weet als een Tjimka, geef rust en vertrouwen. Wanneer ik met mijn handen in het haar zit m.b.t. online-trainingen en het platform wat ik gebruik, lost Tjimka het in een ommezwaai op. Dit geeft mij als klant enorm veel ruimte om gewoon lekker te ondernemen en creatief te zijn. Daarbij en vooral: het fijne is dat Tjimka van vele markten thuis is. Of het nou gaat om online-marketing, betalingssystemen (of noem maar op) - she know's the deal. Daarnaast en misschien het belangrijkste: ze is een goed mens en ze denkt met je mee op een uitdagende manier. Ik beveel Tjimka zeer aan!

Met kleine stapjes grote resultaten

Tjimka werkt op een gestructureerde manier en weet met kleine stapjes grote resultaten te bereiken. Tjimka bouwt mijn nieuwe website QGardens.nl , daarna gaan we ook aan de slag met het geautomatiseerd maken van belafapraken, het bouwen van een emaillijst met automations, opt-ins, AVG en meer. Tjimka ontzorgt en het is bovendien altijd leuk om met haar samen te werken.

Online propositie

Samen met Tjimka diverse gesprekken gevoerd over mijn online propositie. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een mooie aansprekende website, foto's, nieuw logo en duurzame naamkaartjes. Dank voor je hulp!

Tjimka brengt rust en orde in de chaos van techniek

Ik werk sinds een tijdje met Tjimka en ben ontzettend blij met haar. Tjimka is ontzettend gestructureerd, brengt orde in de chaos en geeft je het gevoel dat je samen voor het eindresultaat gaat. Toen mijn website af was, had ik geen idee wat er allemaal aan techniek, opt-ins, automations, SEO en weet ik veel geregeld moest gaan worden. Tjimka help mij er stap voor stap doorheen. Ineens voelde ik weer rust en controle.

profile-pic
Cathelijne Grobbee NLP Coach & Trainer

Advies voor nieuwe website met uitstraling

Tjimka kreeg van ons de opdracht om een website te bouwen waarop we, als nieuwe speler ook online in de markt goed gevonden worden. Voor de website is een design gemaakt dat aansluit bij de huisstijl van LBC. Voor het totaalplaatje en de invulling van de site zijn er professioneel foto's gemaakt van het bedrijf en video opnames met een drone. Hiermee hebben we gelijk een beeldenbank waar we uit kunnen putten voor social media en bedrijfspresentaties.

In de video- en promotie uitingen is ook gekeken naar de aansluiting met Hoekstra Binnenvaart Transport B.V.

Tjimka heeft ons goed advies gegeven op gebied van online marketing en alles geregeld waardoor we nu een professionele uitstraling hebben.

Zichtbaar zijn in de markt

Een bijzondere start van de samenwerking met Tjimka en Masters in Telecom. Dit leidde tot een productieve samenwerking, goed bereikbaar, veel kennis van Word Press en overige online zaken waardoor mijn bedrijf zichtbaarder is en mijn relaties dit ook opmerken. Zeer fijn om mee samen te werken. Uiteindelijk staat de nieuwe website on-line, die voldoet aan de huidige vraagstukken uit de markt, en ook goed grafisch vorm gegeven door Tjimka.

profile-pic
Dennis Kruithof Directie Masters in Telecom

Online marketing is een vak apart

Ik werk al jaren in de sales&marketing, echter online marketing is een vak apart. De veranderingen gaan zo snel dat je bij moet blijven. Tjimka heeft mij fantastische handvatten gegeven om mijn website te optimaliseren met SEO zodat mijn bedrijf nu beter zichtbaar is. Blijf jezelf ontwikkelen, dat is wat nodig is in online marketing-land!

profile-pic
Hilma Bosma Sales en marketing

Introductie in de online marketing wereld...

Tjimka heeft ons succesvol geïntroduceerd en begeleid in de online marketing wereld

Elk bedrijf is uniek!

Daarom is er ook een unieke aanpak nodig.

Eerst bespreken we waar jouw bedrijf nu staat, wat je wensen zijn,

wat je aan online marketing doet en waar nog mogelijkheden liggen om jouw bedrijf zichtbaarder te maken, zodat je de juiste bezoekers aantrekt en je huidige klanten behoudt.


Laten we gewoon eens afspreken, zodat we kunnen kijken hoe ik je kan helpen met digital marketing.

Ken je iemand voor wie dit ook interessant kan zijn? Deel dan mijn pagina. Bedankt alvast!

Tjimka.nl - Interim Digital marketeer

Marketing Business Coach | Soundboard Collective - Digital Marketing & Content
Contact:  Tel. 06 24 69 69 25  | info@tjimka.nl

Copyright  2024, TJIMKA.nl

>