fbpx

Marketing Automation 


Verwonder je klant en maak het jezelf gemakkelijker.

Volg interessante bezoekers

Geef je sales team de juiste input met data over het gedrag van je bezoekers en het juiste contactmoment.

Segmenteer je contacten

Geef je prospect op basis van interesse de informatie die hen een stap verder helpt in het aankoopproces.

Houd je contacten warm

Stuur je contacten een welkomstmail na inschrijving. Geef ze extra informatie nadat ze meerdere malen eenzelfde pagina of product hebben bekeken. Bedankt je trouwe klanten met bijvoorbeeld een kortingsbon.

1

Begeleid je bezoekers

Begeleid je bezoekers, je potentiële klanten bij het zoeken en kopen van het, voor hun, juiste product of de juiste dienst.

2

Segmenteer

Waarom koopt iemand jouw product of dienst? Geef je potentiële klant dat stukje informatie waar hij of zij op dat moment interesse in heeft en waarde aan hecht.

3

Meten is weten

Naar aanleiding van het gedrag van een bezoeker op je website kun je elk moment 'inhaken' en een gesprek aangaan. Zo kom je erachter wat je potentiële klant echt wil en help je bij het koopproces.

Ervaring van klanten

profile-pic

Met kleine stapjes grote resultaten

Tjimka werkt op een gestructureerde manier en weet met kleine stapjes grote resultaten te bereiken. Tjimka bouwt mijn nieuwe website QGardens.nl , daarna gaan we ook aan de slag met het geautomatiseerd maken van belafapraken, het bouwen van een emaillijst met automations, opt-ins, AVG en meer. Tjimka ontzorgt en het is bovendien altijd leuk om met haar samen te werken.

profile-pic

Online propositie

Samen met Tjimka diverse gesprekken gevoerd over mijn online propositie. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een mooie aansprekende website, foto's, nieuw logo en duurzame naamkaartjes. Dank voor je hulp!

profile-pic

Tjimka brengt rust en orde in de chaos van techniek

Cathelijne Grobbee - NLP Coach & Trainer

Ik werk sinds een tijdje met Tjimka en ben ontzettend blij met haar. Tjimka is ontzettend gestructureerd, brengt orde in de chaos en geeft je het gevoel dat je samen voor het eindresultaat gaat. Toen mijn website af was, had ik geen idee wat er allemaal aan techniek, opt-ins, automations, SEO en weet ik veel geregeld moest gaan worden. Tjimka help mij er stap voor stap doorheen. Ineens voelde ik weer rust en controle.

profile-pic

Advies voor nieuwe website met uitstraling

Tjimka kreeg van ons de opdracht om een website te bouwen waarop we, als nieuwe speler ook online in de markt goed gevonden worden. Voor de website is een design gemaakt dat aansluit bij de huisstijl van LBC. Voor het totaalplaatje en de invulling van de site zijn er professioneel foto's gemaakt van het bedrijf en video opnames met een drone. Hiermee hebben we gelijk een beeldenbank waar we uit kunnen putten voor social media en bedrijfspresentaties.

In de video- en promotie uitingen is ook gekeken naar de aansluiting met Hoekstra Binnenvaart Transport B.V.

Tjimka heeft ons goed advies gegeven op gebied van online marketing en alles geregeld waardoor we nu een professionele uitstraling hebben.

profile-pic

Introductie in de online marketing wereld...

Tjimka heeft ons succesvol geïntroduceerd en begeleid in de online marketing wereld

profile-pic

Zichtbaar zijn in de markt

Dennis Kruithof - Directie Masters in Telecom

Een bijzondere start van de samenwerking met Tjimka en Masters in Telecom. Dit leidde tot een productieve samenwerking, goed bereikbaar, veel kennis van Word Press en overige online zaken waardoor mijn bedrijf zichtbaarder is en mijn relaties dit ook opmerken. Zeer fijn om mee samen te werken. Uiteindelijk staat de nieuwe website on-line, die voldoet aan de huidige vraagstukken uit de markt, en ook goed grafisch vorm gegeven door Tjimka.

Een lang verhaal kort... Bel me gewoon

Je hoort dan snel genoeg op welke manier we jouw marketing processen kunnen automatiseren en ervoor zorgen dat je meer afspraken krijgt met prospects en ook je trouwe klanten niet vergeet.

Niets voor jou? Maar wellicht wel geschikt voor iemand die je kent?

Stuur dan een link van deze pagina en ontvang een leuke attentie wanneer jouw contact een klant wordt van mij ;-) 

Facebook   |   LinkedIn   |   Pinterest

Copyright  2024Tjimka.nl

>