Mijn persoonlijke reis en de kracht van AI in marketing | Tjimka | Aimarketingexperts
Tjimka | Aimarketingexperts
Deel & Like ;-)

Mijn persoonlijke reis en de kracht van AI in marketing

Tjimka - solo zeilreis 2021 en AI-reis 2022
Tjimka - solo zeilreis 2021 en AI-reis 2022

In de wereld van marketing, waar verandering de enige constante is, heeft de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) een nieuwe dimensie van mogelijkheden geopend. Mijn naam is Tjimka, en ik nodig je uit op een reis door de fascinerende wereld van AI-marketing, een domein waar ik, net zoals ik solo de zeeën trotseerde in 2001, nu door de digitale golven van AI navigeer.

Mijn avontuur in AI begon in oktober 2022, een reis die mij heeft geleid tot het tot leven wekken van websites met AI-ondersteuning en het ontwikkelen van geavanceerde chatbots in samenwerking met internationale partners. Mijn passie voor AI is vergelijkbaar met de passie voor zeilen; beide vereisen navigatie, aanpassingsvermogen, en een onuitputtelijke zoektocht naar creatieve oplossingen voor uitdagende problemen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in marketing, waarvan 11 jaar bij KLM, heb ik een unieke kijk op de synergie tussen IT, marketing, en verkoop. Deze ervaring heeft mij geholpen om een cruciale rol te spelen in digitale transformaties en bedrijven te navigeren door de snel veranderende digitale landschappen.

De adoptie van AI in de marketingwereld gaat razendsnel, sneller zelfs dan de opkomst van het internet in de jaren ’90. Dit zie ik terug bij mijn klanten, waaronder een hightech innovatiecluster dat AI al jaren inzet in hun productieprocessen.

Ik nodig je uit om samen met mij op avontuur te gaan. Met mijn kennis, ervaring, en een schat aan creativiteit, wil ik jou helpen floreren en je bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen. Laten we samen varen naar succes.

About the Author Tjimka

Wie is Tjimka - Als generalist heb ik een brede interesse. Daarom heb ik vaak een brugfunctie tussen technologie en de gebruiker. Ik ga graag de uitdaging aan en bijt me vast in de opdracht om het klantdoel te bereiken. Ik werk het liefst zelfstandig maar samen bereik je meer en daar leer ik van. Ik sta stevig in mijn schoenen en vertrouw op mijn intuïtie. Met mijn kennis en expertise op het gebied van marketing én de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en machine learning, help ik zakelijke dienstverleners die graag meer marketingactiviteiten willen ontplooien, maar geen tijd hebben, of niet voldoende kennis in huis hebben.

>