vp– Online marketing Sprint training-mnd | Tjimka | Aimarketingexperts
Tjimka | Aimarketingexperts
Deel & Like ;-)
Tjimka.nl

De online marketing Sprint training


Lanceer een geweldige website voor kleine bedrijven, bereik je publiek en produceer geweldige content met deze geweldige cursus!

Wees een betere marketeer en leer meer in de komende 30 dagen dan de meeste eigenaren van kleine bedrijven ooit zullen weten

Tjimka - WordPress logo

Alles WordPress - het beste websiteplatform voor kleine bedrijven

Tjimka.nl - content marketing

De 6-stappenstrategie voor contentmarketing

Tjimka.nl - marketing funnel

12 manieren om je conversieratio te verdubbelen


Beste ondernemer, ZZP'er, dienstverlener, coach...,

Heb je moeite om de tijd, het geld en de expertise te vinden die nodig zijn voor succes in online marketing?

Als je net als ik bent, wordt je inbox overspoeld met marketingboodschappen, die elk denkbaar onderwerp overspannen: SEO, sociale media, bloggen, copywriting, webdesign, etc. Je kunt ook worden gebombardeerd met aanbiedingen, webinars, cursussen en video's, allemaal wijzend naar het volgende "helder glanzende object", truc en tactiek die belooft om je websiteverkeer 's nachts te verdubbelen.

Hoewel er veel geweldige, vertrouwde online marketingbronnen zijn, hebben de meesten van ons het gevoel dat we voortdurend stukken van een gigantische puzzel verzamelen. Wat je echt nodig hebt, is de puzzel zelf!

De 30-daagse online marketing-sprintcursus is een supereenvoudige, blauwdruk die je door beproefde, bruikbare stappen leidt om de juiste basis te leggen voor online succes.

Wat ga je leren...

 • Verkrijg meer leads en klanten met een bewezen, foolproof-strategie
 • Meer dan 3 uur unieke en krachtige marketinginhoud
 • Eenvoudig te volgen 30-dagen actieplan
 • Implementeer een eenvoudig online marketingplan dat werkt
 • Bereik je doelgroep overal waar ze online rondhangen
 • Start een eenvoudige maar krachtige WordPress-website
 • Maak geweldige inhoud en plaats deze op internet
 • Schrijf eenvoudige en boeiende blogposts
 • Maak super boeiende online video's

30-daagse online marketing sprint training


Les 1 zet het podium voor jouw online marketing met behulp van een eenvoudige maar krachtige driestaps-funnel om je online marketingstrategie te bekijken en te meten.

In les 2 draait alles om WordPress, het beste, krachtigste en gemakkelijkst te gebruiken website-platform voor kleine bedrijven.

Les 3 onthult 8 geheimen van gebruikersbetrokkenheid: hoe je direct vertrouwen en autoriteit opbouwt bij je publiek.

Les 4 behandelt 12 manieren om conversiepercentages te verdubbelen en meer opt-ins en leads te genereren. Slechts een van de strategieën in deze video kan worden gebruikt om de conversiepercentages van je website te verdubbelen!

Les 5 "SEO Made Simple" is een eenvoudig, gemakkelijk te begrijpen overzicht van hoe Google werkt en hoe je de juiste zoekwoorden kunt vinden en gebruiken om jouw doelgroep te bereiken.

Les 6 bevat de top 10 van plaatsen om online je publiek te bereiken en best practices voor het aanbieden van jouw bedrijf, het deelnemen aan groepen, brancheblogs en forums.

Les 7 behandelt de basisstatistieken van de website die elke bedrijfseigenaar moet kennen en bevat een geweldig 'in één klik' dashboard van Google Analytics!

Les 8 geeft details over een unieke contentstrategie die 6 zeer effectieve contentmarketinggeheimen onthult die grote merken en uitgevers gebruiken om exponentieel het bereik te vergroten voor elk stukje content dat je produceert.

Les 9 "Bloggen eenvoudig gemaakt" leidt je door de stappen voor het maken van een perfecte Blog-post en biedt een eenvoudige sjabloon voor het elke keer opnieuw maken van geweldige, boeiende blogs.

Les 10 "Introductie voor online video" vereenvoudigt het proces voor het maken van bewerking, publicatie en marketing van geweldige webvideo's en videoblogs.

In les 11 leer je hoe je meer online reviews, verwijzingen en verlengingen kunt krijgen met behulp van bewezen en goedkope e-mailmarketingtools.

Les 12 De snelle-actie check van 30 dagen leidt je door een reeks eenvoudige en specifieke dagelijkse stappen die je van nul naar online marketing ninja in één maand brengen! Deze laatste les bevat 5 extra instructievideo's

Bestel nu de Online marketing Sprint training

De video’s in deze trainingsreeks bevatten een 12-stappen cursus die alles omvat wat je online moet doen om binnen 30 dagen live te gaan.
Wat je nog meer leert: Deze training legt het pad voor je online marketing door een eenvoudige maar krachtige driestaps-funnel te gebruiken om je online marketingstrategie te bekijken en te meten.

Begin je met voorzichtige stappen of neem je een Sprint naar meer leads en klanten en meer online omzet... De keuze is aan jou 😉

Normaal is deze training € 497,-

Nu tijdelijk voor slechts € 297,- excl. BTW

Tjimka.nl | Online marketing Sprint Training

Wat wordt erover gezegd:

Hilma Bosma, starter/ZZP'er


Echt super handig deze training. Ik had wel ideeën maar wist niet waar te beginnen. Deze cursus is een zeer goede handleiding waarin alles aan bod komt. Mijn website is inmiddels live! En ik merk nu al dat klanten gemakkelijk mijn website weten te vinden. De 1e aanvragen zijn al binnen, jippie! 😉

Sybreneigenaar Camperverhuur

Mijn aanvragen via de website zakten wat af. Ik ben gaan onderzoeken waar dat aan lag en deze training heeft mij daar enorm bij geholpen. Een zeer goede leidraad met veel handige tips!

Irene de Boer eigenaar Telemarketing

Mijn bedrijf loopt al enige jaren en van tijd tot tijd vernieuw ik mijn website. Deze training heb ik besteld voor mijn marketingmedewerker zodat zij haar kennis  kan opfrissen en de puntje op de i kan zetten. De leads stijgen per week, dus het werkt zeker!


Start vandaag nog!

Online Sprint Training

Een 12-stappen training waarin je alles leert wat
je nodig hebt voor jouw online bedrijf


30-daagse online marketing sprint training. De basis voor je online marketing met een 3-staps funnel.

 • Funnel marketing
 • Alles over WordPress
 • SEO made simple
 • Verdubbel je conversie%
 • Unieke contentstrategie
 • Incl. Bonus*

*(1 mnd gratis toegang tot een super handig SEO programma waarbij je d.m.v. opdrachten jouw website zichtbaar maakt) € 297,- excl. BTW

*Excl. btw


tevredenheidsgarantie

Als je niet tevreden bent met alles wat ik met je deel of met de begeleiding en instructies, heb je 30 dagen om je geld terug te krijgen. Dit programma is € 497,- waard, maar vandaag krijg je het voor een heel speciale  prijs en ik kan je het programma garanderen.

Voor wie is dit:

 • Coaches, sprekers, consultants, praktijkmensen, ondernemers, en op service gebaseerde bedrijfseigenaren ...
 • Als je MEER klanten wilt met minder moeite, dan is dit iets voor jou
 • Als je GLOEDNIEUW bent en dit is je eerste product, dan is dit iets voor jou
 • Als je een OFFLINE-bedrijf hebt en je wilt dat online gaan doen, dan is dit iets voor jou
 • Als je een online bedrijf hebt dat meer wil verkopen en meer ROI, dan is dit iets voor jou
 • Als je adviseur of coach bent die gratis consulten wil geven om hogere eindprogramma's te verkopen, dan is dit iets voor jou

Voor wie is dit NIET:

 • Als je een snelle ROI wilt en je op zoek bent naar een één hit wonder, dan is dit niets voor jou
 • Als je van rijke snelle schema's houdt, is dit niet voor jou
 • Als je geen product hebt dat mensen dient, dan is dit niets voor jou
>