Kies je Funnel pakket | Tjimka | Online marketeer | Zichtbaar online
TJIMKA logo

Coach, consultant & gepassioneerde ondernemer...

Kies je Funnel pakket:

Klanten aquisitie op een gemakkelijke manier! 

Je website wijzigen van een statische brochure naar een krachtige tool voor bedrijfsopbouw die je bezoekers automatisch in leads en klanten verandert. Vergroot je e-maillijst? Vul je agenda met afspraken? Mensen aanmelden bij een webinar om je programma te verkopen? Wat het conversiedoel ook is, een funnel is een geweldig voertuig om bezoekers van uw website te bereiken, te binden en te converteren in leads en klanten.

BasiS FUNNEL

Laat je e-mail abonneelijst groeien

697,-

excl. BTW

Tjimka.nl - Basis funnel

Breid je e-maillijst uit met de standaard leadgeneratiefunnel die een bestemmingspagina, bevestigingspagina, bedankpagina en welkom e-mail bevat met een  gratis weggever (lead-magnet).

GESEGMENTEERDE FUNNEL

Gepersonliseerde lead-yourney

1497,-

excl. BTW

Tjimka.nl - Gesegmenteerde funnel

Voeg de kracht van automatisering toe aan je funnel om je lijst te segmenteren en personaliseer de ervaringen die je leads hebben! Alles in de afspraken lead-generator leidt ertoe om mensen naar verschillende e-mailvolgorde te verplaatsen op basis van acties die ze hebben ondernomen of die ze niet hebben genomen.


Je hoeft het niet alleen te doen! Wanneer je graag hulp wilt dan nemen we  samen jouw website en online marketing door. Bel nu voor een afspraak.

Copyright Tjimka © 2020 Disclaimer  

>
× Hoe kan ik je helpen?