fbpx

Bereik m​eer klanten en verdubbel je omzet

Een zichtbare Sprint in 3 fases!

In 3 fases een zichtbare Sprint waarbij je alle stappen van Online Marketing doorneemt,

zodat je de juiste acties voor jouw bedrijf kunt nemen, zonder dat het je veel tijd kost en

zelfs wanneer je niet veel weet van online marketing.

Klaar voor de start... AF!

Sta je aan de startlijn om straks Zichtbaar te stralen?! Vraag dan nu de 'online quickscan' aan, zodat je Zichtbaar meer leads & klanten krijgt, hoger in Google staat, zonder te veel geld uit te geven aan advertenties of een mega investering in je website te moeten doen.

Gewoon jouw product of dienst onder de aandacht brengen zonder te veel gedoe of tijdrovende acties.


Wat wil jij bereiken met jouw online onderneming?

Meer leads, meer klanten, hogere omzet, meer aandacht, minder concurrentie. Gewoon zichtbaar zijn in de markt?

FASE 1


ZICHTBAAR DOEL

Wat is het doel van jouw bedrijf en zit er een strategie achter je product? Wie is jouw klant, je doelgroep en wat is je boodschap? Hoe kun jij iemand helpen? Dit zijn vragen die aan de orde komen in de Sprint naar Zichtbaarheid. Je gaat een online analyse doen o.b.v. techniek, content en populariteit, je leert welke aanpassingen je kunt maken voor de zoekoptimalisatie zodat jouw bedrijf beter vindbaar wordt.

Tjimka - Zichtbaar doel

FASE 2


ZICHTBAAR DOEN

Je maakt een keuze uit de diverse social media kanalen, welke accounts heb je al en wat doe je daar op dit moment mee?  O.b.v. geschikte kanalen voor jouw bedrijf en branche zoals social media, blogs, e-books, foto, video, persberichten, webinars e.a. maak je een contentplan. Uiteraard wordt dit in Zichtbare stappen uitgelegd. Ook linkbuilding komt aan de orde zodat je meer bezoekers vanuit de zoekmachines naar jouw website krijgt.

Tjimka - Zichtbaar doen

FASE 3


ZICHTBAAR ZIJN

In de 3e fase laat ik je zien hoe je jouw bedrijf beter zichtbaar maakt met o.a. SEA.
En als bonus ontvang je een handige contentkalender en krijg je tips & tools over hoe je e.e.a. uit kunt voeren! Straal je al ;-)

Tjimka - Zichtbaar zijn

profile-pic

Met kleine stapjes grote resultaten

Tjimka werkt op een gestructureerde manier en weet met kleine stapjes grote resultaten te bereiken. Tjimka bouwt mijn nieuwe website QGardens.nl , daarna gaan we ook aan de slag met het geautomatiseerd maken van belafapraken, het bouwen van een emaillijst met automations, opt-ins, AVG en meer. Tjimka ontzorgt en het is bovendien altijd leuk om met haar samen te werken.

profile-pic

Introductie in de online marketing wereld...

Tjimka heeft ons succesvol geïntroduceerd en begeleid in de online marketing wereld

profile-pic

Tjimka brengt rust en orde in de chaos van techniek

Ik werk sinds een tijdje met Tjimka en ben ontzettend blij met haar. Tjimka is ontzettend gestructureerd, brengt orde in de chaos en geeft je het gevoel dat je samen voor het eindresultaat gaat. Toen mijn website af was, had ik geen idee wat er allemaal aan techniek, opt-ins, automations, SEO en weet ik veel geregeld moest gaan worden. Tjimka help mij er stap voor stap doorheen. Ineens voelde ik weer rust en controle.

Cathelijne Grobbee NLP Coach & Trainer
profile-pic

Online propositie

Samen met Tjimka diverse gesprekken gevoerd over mijn online propositie. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een mooie aansprekende website, foto's, nieuw logo en duurzame naamkaartjes. Dank voor je hulp!

profile-pic

Online marketing is een vak apart

Ik werk al jaren in de sales&marketing, echter online marketing is een vak apart. De veranderingen gaan zo snel dat je bij moet blijven. Tjimka heeft mij fantastische handvatten gegeven om mijn website te optimaliseren met SEO zodat mijn bedrijf nu beter zichtbaar is. Blijf jezelf ontwikkelen, dat is wat nodig is in online marketing-land!

Hilma Bosma Sales en marketing
profile-pic

Zichtbaar zijn in de markt

Een bijzondere start van de samenwerking met Tjimka en Masters in Telecom. Dit leidde tot een productieve samenwerking, goed bereikbaar, veel kennis van Word Press en overige online zaken waardoor mijn bedrijf zichtbaarder is en mijn relaties dit ook opmerken. Zeer fijn om mee samen te werken. Uiteindelijk staat de nieuwe website on-line, die voldoet aan de huidige vraagstukken uit de markt, en ook goed grafisch vorm gegeven door Tjimka.

Dennis Kruithof Directie Masters in Telecom
Tjimka tulpenveld

"

Zelf heb ik jaren gestruggled, van alles geprobeerd en mijn focus niet op één ding maar op vele dingen tegelijk. Of ik begon bij het eind terwijl ik de basis nog niet goed had neergezet. Ook heb ik vele opdrachten gedaan voor andere bureau's, maar dan weer niet die volledige aandacht voor mijn eigen bedrijf.

En zoals iemand ooit tegen mij zei "Je hebt geen business zonder marketing, want marketing is je business", toen dacht ik; ja, je hebt gelijk!

In elk bedrijfsplan hoort een marketingplan. Maar de bekende 4 P's zijn ook weer gelinkt aan Verkoop.

[Lees verder...]

Tjimka Bakker Online marketeer


In 3 fases sprint jij naar Zichtbaar stralen!

Zichtbaar DOEL, Zichtbaar DOEN, Zichtbaar ZIJN

Wil je meer bezoekers op je website, mee​r leads en klanten en een hogere online omzet zonder dat het je teveel tijd en geld kost en zelfs wanneer je er niet veel van weet? Wil je onbezorgd je focus aan de verkoop kant en innovatie kunt besteden? Neem dan nu eerst de Online Marketing Sprint. Helder uitgelegd in 7 stappen komen alle onderdelen

aan bod. Jij kunt ze direct implementeren of eventueel uitbesteden waardoor je nog meer grip op je tijd krijgt.

Ja ik neem een Sprint naar Online Zichtbaarheid!

Geen zorgen om leads en conversie. Eindelijk een helder uitgelegd stappenplan voor online marketing, zodat ik er zeker van ben dat ik er alles aan gedaan heb en na implementatie tijd over heb voor de zaken waar ik goed in ben zonder dat het ten koste gaat van de omzet.

This is the Final Subheading on the Page

Here, we can ask visitors to connect or share on social media.

Ken je iemand voor wie dit ook interessant kan zijn? Deel dan mijn pagina. Bedankt alvast!

Tjimka.nl - Online marketeer
Contact:  Tel. 06 24 69 69 25  | info@tjimka.nl

 

Copyright 2018, TJIMKA.NL  |  Disclaimer |  Privacy

>