fbpx
tjimka.nl

Ben je zelfstandig ondernemer met een online business?

Wil je weten hoe je daar meer omzet uit haalt?

Volg dan de training 'Route naar zichtbaar succes' in één dag, waarbij je de kennis opdoet, inclusief alle tips & tricks die je nodig hebt.


* Direct zelf uitvoeren en gebruiken

* Persoonlijke begeleiding

* Extra: Leer creatief schrijven


ER ONTBRAK EEN LINK VOOR DIGITALE MARKETING EN COACHING, DAAROM DOEN WE HET ANDERS...

Tot op heden waren er maar drie manieren voor aspirant-marketeers om een online bedrijf te starten ...

1. Je kunt tegenwoordig een heleboel "Doe-het-zelf" -cursussen en informatieproducten kopen die veel tijd en frustratie kosten om doorheen te komen en meestal maar een klein stukje van de digitale marketingpuzzel oplossen ...

2. Dan is er het 'Done With You'-groepscoachingsmodel - dit werkt voor sommige mensen geweldig, maar vele anderen hebben gewoon meer directe ondersteuning nodig bij het toepassen van de strategieën voor hun specifieke bedrijf ...

3. Het derde en laatste bedrijfsmodel was het 'Done For You'-agentschapsmodel - iemand het werk voor je laten doen. Dit klinkt geweldig totdat je je realiseert dat je een aanbieding nodig hebt die wordt omgezet voordat een bureau je kan helpen ...

Dus gezien deze drie eerder beschikbare opties, kun je zien waarom zo weinig mensen ooit een marketingsysteem lanceren dat echt werkt. Het is geen gebrek aan verlangen of motivatie, het is gewoon dat het systeem kapot was: je hebt ofwel weinig geld om te investeren, maar heel veel tijd om te worstelen en je hoopt het ooit te achterhalen, of je hebt geld om te investeren, maar je hebt geen schaalbaar aanbod om in te investeren.

Er was gewoon geen alles omvattend systeem en coaching te krijgen tegen een prijs die de meeste ondernemers en freelancers zich kunnen veroorloven.

Tot nu...

We hebben de systemen, het team en het platform voor een training waarbij alle puzzelstukjes bij elkaar komen. 

Heb jij de wens en expertise om deel uit te maken van deze succes formule?!

Lees dan verder!


Is dit je huidige situatie?

 Ik moet mijn website afsluiten omdat ik teveel opdrachten heb

√ Veel te veel bezoekers op mijn site, Google analytics kan het niet aan!

√ Ik weet niet meer wat ik met al dat geld moet doen?

√ Je product is al uitverkocht, voordat je het in de markt kunt introduceren.

√ Gezien worden als de expert, waar stopt dit?!

√ Zoveel tijd overhouden, waardoor je je rot verveelt...

Dit is natuurlijk niet realistisch ;-)
Iedereen wil goed gevonden worden en op de 1e positie in Google staan.
En willen we allemaal niet gewoon lekker veel geld verdienen, zodat we meer vrije tijd over houden? 

Natuurlijk zijn er ook ondernemers die het niet voor het geld doen, maar bijvoorbeeld voor een maatschappelijk goed doel of gewoon om anderen te helpen. Maar ook dan wil je graag gezien worden. Want wanneer je er niet toe doet in de online wereld, dan levert het ook niets op.

Samen met mijn team help ik je om jouw doelstellingen WEL te realiseren!

Bedenk daarom alvast wat je wilt bereiken:
Wat is jouw grootste passie en waarom ben je jouw online business gestart?

Hoe los je dit op?

A

Aandacht

We leggen de aandacht op de processen, je website, social media, geautomatiseerde tools e.a. en je leert hoe je kunt optimaliseren, zodat je beter gevonden wordt.

B

Behoefte

Nee, niet je eigen behoeften. We kijken naar je doelgroep en hoe je klant zich beweegt in het zoekgedrag.

Je leert hoe je die klant naar jou toe kunt sturen.

C

Creatie

Content is key. Zorg daarom voor pakkende teksten die de aandacht trekken van je bezoekers.

Leer creatieve teksten schrijven.

I'm working on a dream
Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream
And I know it will be mine someday

Bruce Springsteen

Laten we het samen doen!

Heb je keuzestress?


Weet je niet goed wat de volgende stap is?


No worries;
we hebben eerst contact om te bespreken waar jij het best mee geholpen bent en om te kijken of er een wederzijdse klik is.

VOOR WIE IS DIT?

Net gestart met online business

Je bent net gestart met je bedrijf en hebt nog geen website of net een website maar je twijfelt of deze goed is ingericht en doet wat het doen moet?!

Langer dan 1 jaar online actief

Je bent enthousiast gestart met je online bedrijf, maar de resultaten vallen nog wat tegen. Je weet niet precies wat je nog moet doen om dit te veranderen.

5+ jaar, wil graag opschalen

Je bent al een paar jaar lekker bezig met je online bedrijf maar moet ervoor waken dat je klantenstroom door blijft gaan en je wilt graag weten hoe je dat kunt realiseren.

Boek je gratis advies gesprek!

EEN HELDERE ROUTE

In één dag nemen we alle factoren van je online bedrijf door.

 • We kijken of je een solide basis hebt,
  die vaststaat als een huis.
 • Je ontdekt wat je kunt doen om je doelgroep te bereiken en meer klanten te krijgen.
 • En je leert hoe je jouw dienst kunt opschalen, zodat je meer inkomsten genereert.
Tjimka.nl - Het Online Marketing Stappenplan

Waarom is deze training zo belangrijk?

 • 1
  Je doorloopt alle stappen van online marketing om je bedrijf te optimaliseren en meer klanten te krijgen.
 • 2
  Je krijgt online marketing advies van een zeer ervaren team met meer dan 30 jaar ervaring!
 • 3
  Geen langdurig traject, in één dag weet je alles. Maar ook daarna houden we contact.
 • 4
  Je leert op een creatieve manier je teksten schrijven & je ziet waar je processen kunt verbeteren voor meer resultaat.

Hi, Ik ben Tjimka

Vrijheid is voor mij de reden dat ik voor mijzelf ben begonnen als Online Marketeer.

Financiële vrijheid, waardoor ik tijd heb om dingen te doen waar ik blij van wordt. Maar ook de vrijheid om dingen op mijn eigen manier te kunnen doen. Met 30 jaar ervaring in marketing giet ik er nu mijn eigen 'sausje' overheen. Gewoon omdat ik uit eigen ervaring weet dat je als ondernemer graag alle kennis tot je neemt om je bedrijf te optimaliseren in een zo kort mogelijke tijd. Want tijd is immers kostbaar, is het niet voor je klant, dan wel voor jezelf, zodat je ook een paar vrije uren overhoudt!

Wat kun je verwachten?

1.

Wie is je ideale klant en hoe bereik je die?

Voordat je tijd en geld investeert in advertenties weet je precies waar je klanten zitten die behoefte hebben aan de oplossing, die jij ze kunt geven! Daarnaast trigger je die klanten met een gratis weggever, zodat je vertrouwen krijgt, omdat ze jou beter leren kennen. Zo zorg je ervoor dat je potentiële klant geen gokmachine is, maar een betrouwbare pinautomaat.

2.

Je maakt een ijzersterke boodschap

Door dat ene probleem van je potentiële klant te definiëren wat opgelost kan worden door jouw dienst of product, hebben we de juiste ingrediënten voor een boodschap die werkt!

3.

Je veranderd je kennis in een dienst van wereldklasse

Het echte geheim van het lanceren en opschalen van een succesvol, op experts gericht marketingsysteem ligt in de strategie. Het doel is om je eigen customer journey te maken. Dit zorgt ervoor dat je dienst direct goed opvalt, in zelfs de meest drukke en concurrerende markten. Deze strategie helpt je ook om hogere prijzen te kunnen vragen en meer prospects en klanten te genereren. 

4.

Ultieme klanten magneet

Je hebt vast zelf wel eens iets aangevraagd of gedownload waarvan je dacht dat het je zou helpen om kennis op te doen of om een klein probleem op te lossen.
Jouw potentiële klanten leren je het beste kennen door iets weg te geven, een klein stukje van de puzzel waarmee je een probleem op kunt lossen of vragen kunt beantwoorden.

5.

Autoriteit

Het mooie is dat je ook iets van jezelf kunt laten zien, je werkwijze en de persoon die achter het bedrijf zit. Zo bouw je vertrouwen op met je publiek.
Dit doe je door een aparte 'landingspagina' te maken waar je bijvoorbeeld een korte introductie video plaatst of in duidelijke stappen weergeeft wat men kan verwachten van je training, programma of dienst.

6.

Converteren

Een van de krachtigste maar weinig bekende strategieën is het opbouwen van een publiek met warme prospects, voordat je ze benadert om prospects of klant te worden.
Onze strategie voor het opbouwen van zo’n doelgroep resulteert vaak in een vermindering van 30-50% in advertentie-uitgaven!

7.

Verkeer (traffic) d.m.v. adverteren

We lopen de mogelijkheden door van online adverteren met Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn. Zo raak je vertrouwd met de opbouw van een advertentie en weet je precies waar je op moet letten, zodat het bedrag wat je investeert goed besteed wordt aan de juiste doelgroep. Een advertentie die resultaat oplevert!

8.

Kwalitatieve Content

Inmiddels weet je vast wel dat je teksten moet schrijven met de juiste zoekwoorden. We gaan nu ook kijken naar de opbouw van je tekst, waardoor de bezoeker ook blijft hangen en doorleest.
Je schrijft zelf een creatieve tekst, waarna wij het nalezen en je extra advies geven, zodat je de content direct kunt gebruiken op je website en overige content uitingen zoals social media, nieuwsbrief e.a. 

9.

Optimalisatie & Betrouwbaarheid

Je maakt kennis met alle (technische) stappen om je website zo goed mogelijk te optimaliseren, zodat je goed gevonden wordt. Je leert hoe je een zoekwoorden onderzoek kunt doen. Na afloop weet je wat linkbuilding betekent en hoe je dat zelf in kunt zetten.
Daarnaast ontvang je alle tips en tools die we zelf ook gebruiken om je online business zo goed mogelijk te laten draaien en omzet te maken!

BONUS:
Houd je prospects warm met leuke e-mails, adviezen en tips via een geautomatiseerd e-mail systeem!

De meeste mensen begrijpen het belang van een goede follow-up, aangezien hier een groot deel van de ROI plaatsvindt. Toch besteed minder dan 5% van de bedrijven hier daadwerkelijk aandacht aan. Je kunt onze eenvoudige sjablonen gebruiken om ervoor te zorgen dat elke nieuwe lead een effectieve campagne volgt die ook nog werkt op de lange termijn.


Via MailBlue* (Nederlandse versie van ActiveCampaign) ontvang je een kant en klaar geautomatiseerde e-mail flow, waarin je alleen zelf nog maar de content hoeft aan te passen.

*MailBlue of ActiveCampaign abonnementskosten  zijn exclusief.

Wat anderen zeggen:

profile-pic

Met kleine stapjes grote resultaten

Tjimka werkt op een gestructureerde manier en weet met kleine stapjes grote resultaten te bereiken. Tjimka bouwt mijn nieuwe website QGardens.nl , daarna gaan we ook aan de slag met het geautomatiseerd maken van belafapraken, het bouwen van een emaillijst met automations, opt-ins, AVG en meer. Tjimka ontzorgt en het is bovendien altijd leuk om met haar samen te werken.

profile-pic

Online propositie

Samen met Tjimka diverse gesprekken gevoerd over mijn online propositie. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een mooie aansprekende website, foto's, nieuw logo en duurzame naamkaartjes. Dank voor je hulp!

profile-pic

Tjimka brengt rust en orde in de chaos van techniek

Cathelijne Grobbee - NLP Coach & Trainer

Ik werk sinds een tijdje met Tjimka en ben ontzettend blij met haar. Tjimka is ontzettend gestructureerd, brengt orde in de chaos en geeft je het gevoel dat je samen voor het eindresultaat gaat. Toen mijn website af was, had ik geen idee wat er allemaal aan techniek, opt-ins, automations, SEO en weet ik veel geregeld moest gaan worden. Tjimka help mij er stap voor stap doorheen. Ineens voelde ik weer rust en controle.

profile-pic

Introductie in de online marketing wereld...

Tjimka heeft ons succesvol geïntroduceerd en begeleid in de online marketing wereld

profile-pic

Online marketing is een vak apart

Hilma Bosma - Sales en marketing

Ik werk al jaren in de sales&marketing, echter online marketing is een vak apart. De veranderingen gaan zo snel dat je bij moet blijven. Tjimka heeft mij fantastische handvatten gegeven om mijn website te optimaliseren met SEO zodat mijn bedrijf nu beter zichtbaar is. Blijf jezelf ontwikkelen, dat is wat nodig is in online marketing-land!

profile-pic

Zichtbaar zijn in de markt

Dennis Kruithof - Directie Masters in Telecom

Een bijzondere start van de samenwerking met Tjimka en Masters in Telecom. Dit leidde tot een productieve samenwerking, goed bereikbaar, veel kennis van Word Press en overige online zaken waardoor mijn bedrijf zichtbaarder is en mijn relaties dit ook opmerken. Zeer fijn om mee samen te werken. Uiteindelijk staat de nieuwe website on-line, die voldoet aan de huidige vraagstukken uit de markt, en ook goed grafisch vorm gegeven door Tjimka.

Investering:

Online marketing - Eén heldere route

 675,-


1 volledige trainingsdag + 8 uur support & creatieve content van Expert trainer

Support: 1 x per week 120 min. een online gesprek waarin je alle vragen kunt stellen over de behandelde stof.

Je geschreven teksten worden beoordeeld en daar waar nodig bijgeschaafd, zodat je de tekst direct kunt gebruiken voor je website en Social media.


* Boek snel, er zijn maar 5 plaatsen beschikbaar i.v.m. Covid-19. Alle (voorzorgs)maatregelen worden in acht genomen.


Populaire posts

maart 19, 2024

Kansen, uitdagingen en de menselijke touch Als AI-marketingexpert

februari 20, 2024

In de wereld van marketing, waar verandering de

januari 30, 2024

Sinds oktober 2022 ben ik diep ondergedompeld in

november 19, 2023

Stap binnen in de fascinerende wereld van AI-technologie,

oktober 27, 2023

Recentelijk had ik de eer om twee enthousiaste

augustus 23, 2023

Wil je vertrouwen opbouwen en de kracht van

Klaar voor je trainingsdag?

Meld je nu aan en je ontvangt de eerste stap van de training GRATIS!


ADRES

Kemphaan 10 

8532 AR, Lemmer

TELEFOONnumMer

+31 0624696925

emailadres

tjimka@tjimka.nl


© 2020 All rights reserved

>