#BeatCorona | Tjimka | Aimarketingexperts
Tjimka | Aimarketingexperts
Deel & Like ;-)

#BeatCorona

Beat Corona

Ben je ook een van de zovelen die nu thuis werkt vanwege het Corona virus?

Dat is natuurlijk even wennen. Een andere werkwijze, taken die wegvallen omdat ze niet online gedaan kunnen worden en tal van andere uitdagingen waar je wellicht tegen aanloopt!

Maar het biedt ook weer mogelijkheden. Nu je eigenlijk verplicht een stap terug moet doen geeft dat ook weer een andere blik op je werkzaamheden.

Hoe zou jij het graag willen aanpakken? Los van de situatie waarin we nu zitten, bekijk eens hoe jouw ideale werksituatie eruit ziet en welke strategie kun je daar aan kunt koppelen? 

De 'kostbare' tijd die je nu misschien over hebt kun je nu gaan inzetten om je plan alvast gereed te hebben tegen de tijd dat we weer in een gezonde wereld leven. Wees daarom voorbereid, de wereld zal er denk ik anders uitzien na deze periode en daarom biedt het ook weer andere kansen.

Wil je graag eens van gedachten wisselen welke mogelijkheden het voor jouw bedrijf zou kunnen bieden of hoe je op een inventieve manier nu je werkzaamheden voort kunt zetten?

Plan dan een online quickscan in, wanneer er dan een klik is en we kunnen elkaar helpen, dan werken we aan je strategie voor een gezonde toekomst!

Ik help je met de volgende vragen: 

  • Hoe kan ik mijn werkzaamheden voortzetten in een thuissituatie?
  • Hoe krijg ik meer klanten + meer omzet?
  • Wat zijn de online mogelijkheden om de werkzaamheden draaiende te houden?
  • Hoe wordt je bedrijf beter zichtbaar, zodat je beter gevonden wordt online?
  • Werk juist nu aan je online zichtbaarheid, zodat je daar nu en later profijt van hebt.
  • Hoe bereik ik mijn klanten (online)?
  • Heb je een andere vraag? Laat het me weten! Ik help je graag.

Stel dat ik je daarbij kan helpen wat levert dat voor jouw op?

Laat me weten waar je nu wakker van ligt en hoe het voelt wanneer het opgelost is? Ik hoor graag waar ik je bij kan helpen.

About the Author Tjimka

Wie is Tjimka - Als generalist heb ik een brede interesse. Daarom heb ik vaak een brugfunctie tussen technologie en de gebruiker. Ik ga graag de uitdaging aan en bijt me vast in de opdracht om het klantdoel te bereiken. Ik werk het liefst zelfstandig maar samen bereik je meer en daar leer ik van. Ik sta stevig in mijn schoenen en vertrouw op mijn intuïtie. Met mijn kennis en expertise op het gebied van marketing én de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en machine learning, help ik zakelijke dienstverleners die graag meer marketingactiviteiten willen ontplooien, maar geen tijd hebben, of niet voldoende kennis in huis hebben.

>