Waar sta jij? | Tjimka | Aimarketingexperts
Tjimka | Aimarketingexperts
Deel & Like ;-)

Waar sta jij?

Waar sta jij?
  • Heb je al vele Euro’s uitgegeven aan je website maar levert het nog te weinig op?
  • Gebruik je de juiste kernwoorden maar sta je nog steeds niet hoog genoeg in Google?
  • Je hebt een waardevol product of dienst maar je krijgt te weinig bezoekers op je site?

Welke symptomen zijn herkenbaar voor jou?

About the Author Tjimka

Wie is Tjimka - Als generalist heb ik een brede interesse. Daarom heb ik vaak een brugfunctie tussen technologie en de gebruiker. Ik ga graag de uitdaging aan en bijt me vast in de opdracht om het klantdoel te bereiken. Ik werk het liefst zelfstandig maar samen bereik je meer en daar leer ik van. Ik sta stevig in mijn schoenen en vertrouw op mijn intuïtie. Met mijn kennis en expertise op het gebied van marketing én de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en machine learning, help ik zakelijke dienstverleners die graag meer marketingactiviteiten willen ontplooien, maar geen tijd hebben, of niet voldoende kennis in huis hebben.

>