Vakantie- Rust- Vrijheid- Energie! | Tjimka | Aimarketingexperts
Tjimka | Aimarketingexperts
Deel & Like ;-)

Vakantie- Rust- Vrijheid- Energie!

Tjimka.nl-FB-Vakantie-Rust-Vrijheid-Energie

Hallo,

Yeeehh…. het is vakantie! Heb jij er ook zo naar uitgekeken maar moest je nog de laatste loodjes leggen op kantoor? Hopelijk wel met airco 😉

Maar nu mag je heerlijk genieten van je rust en vrijheid, je gezin, partner en vrienden!

Vaak heb je in de 1e week nergens zin in, alleen lekker beetje barbecueën, biertje of wijntje erbij, dat soort dingen. Echt even bijtanken.

Na de 2e week voel je vaak alweer wat meer energie, je hoofd is leeg en er borrelen zelfs alweer wat nieuwe ideeën op die je voor je bedrijf kunt inzetten. Zie je hoe dat werkt? Even niets aan je hoofd, de rust pakken, zodat je daarna weer vol energie aan de slag kunt!

Wanneer jij dit ook zo ervaart als ondernemer dan vermoed ik dat jij, net zoals ik zelf ook graag tijdens een werkweek of zelfs elke werkdag wel even zo’n moment van rust wilt creëren.

Misschien kun je nu in je vakantie daar al eens over gaan brainstormen:

  • Wat zou je kunnen aanpassen in de dagelijkse regelmatige terugkerende zaken. Zou je dat kunnen automatiseren?
  • Zijn er dingen die je liever niet doet, of waarvan je niet precies weet hoe of waar je moet beginnen?
  • En hoe zit het met je marketing?

Je bent vast ooit begonnen met een businessplan, zat daar ook het marketingplan in verwerkt? En zo ja, hoeveel tijd besteed je daar nu aan per maand?

Belangrijker nog, levert het resultaat op, of zou je daar wel eens kritisch naar willen kijken en sparren met iemand?

Ben jij die ondernemer die een dienst of product verkoopt, of trainer of coach is, ben je ambitieus maar wil je ook tijd overhouden die je kunt invullen voor je eigen (privé) dingen, maar ook om weer op te laden en goede ideeën te krijgen?!

Dan spreek ik graag een keer met je af, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Gewoon vrijblijvend, in een telefoongesprek. Heb je daar belangstelling voor, klik dan hieronder om een afspraak te plannen.

En mocht je je nu vervelen in je vakantie, of het begint na een paar dagen te kriebelen om weer iets te doen 😉 Dan heb ik alvast iets voor je!

Kijk eens met andere ogen naar je website en bedenk dat jij die potentiële klant bent die jouw bedrijf nog helemaal niet kent.

Die klant zoekt naar een oplossing voor zijn of haar probleem en probeert dit te vinden door te googelen.

  • Wat zijn concreet die problemen en frustraties die men heeft?
  • Wat zijn volgens jou de woorden of zinsdelen die men gebruikt om een oplossing te zoeken voor hun probleem?
  • En hoe bied jij die oplossing aan?
  • Wordt dat duidelijk op jouw website, in die paar luttele seconden dat de bezoeker langskomt?

Wil je jouw online marketing zaken eens volledig onder de loop nemen en kijken wat je nog aan kunt passen of toe kunt voegen, waar je kunt verbeteren of automatiseren, zodat je meer tijd voor andere zaken overhoudt?!

Lees dan verder hoe ik jou daarbij kan helpen. Ik geef je de handvatten en de structuur en jij haalt meer klanten binnen, deal?!

Heel veel succes!

Maar geniet ook van je vakantie 😉

Tjimka

About the Author Tjimka

Wie is Tjimka - Als generalist heb ik een brede interesse. Daarom heb ik vaak een brugfunctie tussen technologie en de gebruiker. Ik ga graag de uitdaging aan en bijt me vast in de opdracht om het klantdoel te bereiken. Ik werk het liefst zelfstandig maar samen bereik je meer en daar leer ik van. Ik sta stevig in mijn schoenen en vertrouw op mijn intuïtie. Met mijn kennis en expertise op het gebied van marketing én de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en machine learning, help ik zakelijke dienstverleners die graag meer marketingactiviteiten willen ontplooien, maar geen tijd hebben, of niet voldoende kennis in huis hebben.

>