Wat is SEO | Tjimka | Aimarketingexperts
Tjimka | Aimarketingexperts
Deel & Like ;-)

Wat is SEO

Googeld

90% Googled!

Wist je dat meer dan 90% van de online ervaringen begint met iemand die een zoekopdracht in een zoekmachine zoals Google typt?

90%! Dat is absurd veel als je het zo bekijkt.

Maar juist daarom is het van cruciaal belang om op de eerste pagina van Google te verschijnen. En SEO is een manier om dat te bereiken.

Wat is precies "SEO"?

SEO staat voor "zoekmachineoptimalisatie". Het optimaliseren van de online inhoud, zodat een zoekmachine zoals Google dit als een topresultaat zal tonen aan iedereen die een bepaald trefwoord zoekt.

Met 68% van de mensen die Google als hun zoekmachine gebruiken, en de eerste 5 resultaten in Google die 67% van alle klikken ontvangt, is het tijd om SEO serieus te nemen.

Je wilt tenslotte gevonden worden door jouw ideale klanten, toch?

Er zijn een heleboel manieren om je pagina hoger in Google te krijgen, zoals relevante inhoud, goed gelabelde afbeeldingen, HMTL, relevante links en afbeeldingen … en nog een hele lijst.

Wanneer je voor wilt blijven op je concurrentie dan wil je dit goed doen.

Als je met me wilt praten over enkele manieren om je Google-rangorde te verbeteren, maak dan een vrijblijvende bel-afspraak dan kunnen we het samen doornemen.

Tjimka


Wil jij meer klanten en daardoor meer omzet?

Stap 1
Boek een gratis quickscan

Simpel gesprek: tijdens het gesprek bespreken we jouw bedrijfsdoelen, hoe je aan je klanten komt en wat je graag wilt bereiken.

Helder plan: aan het einde van het gesprek heb je een globaal online marketing plan, ongeacht of er een opdracht uitrolt.

Stap 2
Je online marketingplan uitvoeren

Wanneer je opdracht geeft voor het uitvoeren van het online marketingplan dan bekijken we hoe we je marketingsysteem kunnen optimaliseren om je bedrijfsdoelen te realiseren en meer bezoekers naar je website te krijgen, zodat je meer klanten krijgt.

Stap 3
Verdubbel je omzet

Nadat je marketing systemen geoptimaliseerd zijn, help ik je om een strategie te implementeren waarmee je meer bezoekers op je site krijgt, wat zorgt voor potentiële klanten, zodat je meer mensen kunt helpen en meer geld kunt verdienen.

Meer omzet met minder moeite!

About the Author Tjimka

Wie is Tjimka - Als generalist heb ik een brede interesse. Daarom heb ik vaak een brugfunctie tussen technologie en de gebruiker. Ik ga graag de uitdaging aan en bijt me vast in de opdracht om het klantdoel te bereiken. Ik werk het liefst zelfstandig maar samen bereik je meer en daar leer ik van. Ik sta stevig in mijn schoenen en vertrouw op mijn intuïtie. Met mijn kennis en expertise op het gebied van marketing én de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en machine learning, help ik zakelijke dienstverleners die graag meer marketingactiviteiten willen ontplooien, maar geen tijd hebben, of niet voldoende kennis in huis hebben.

>