Zichtbare sprint | Tjimka | Aimarketingexperts
Tjimka | Aimarketingexperts
Deel & Like ;-)

Zichtbare sprint

Het Online Marketing Stappenplan

Waar gaat die zichtbare sprint nu eigenlijk over? Wanneer iemand bij me komt met de vraag of ik ze kan helpen om zichtbaarder te zijn online, zodat ze als bedrijf goed gevonden worden, dan vraag ik meestal wat ze daar op dit moment aan doen?

Vaak doen ze al iets aan social media, maar gaat het bericht z’n doel voorbij. Of de communicatie gaat alle kanten uit, maar heeft geen doel. Waardoor ook deze uitingen verloren gaan…

Hoe pak je dat nu goed aan?

Ik heb zelf ondervonden dat er zoveel manieren zijn op digitaal gebied, maar heb een stappenplan gemaakt in 3 fases waardoor je geen cruciale stap meer over kunt slaan.

De eerste 3 stappen gaan over de basis, een goede fundering voor je bedrijf. Wanneer je daar een helder beeld bij hebt dan kun je de rest daarop bouwen.

De volgende 3 stappen betreft het inrichten van de juiste systemen en het uitvoeren volgens de juiste methodes, zodat je er straks elke maand of week minder tijd aan kwijt bent.
Hierdoor krijg je de juiste mensen naar bedrijf, organische bezoekers. Dit zijn bezoekers waar je niet voor betaald, althans niet via advertenties.

En in de laatste 3 stappen ga je doelgericht adverteren. Dit kun je campagne matig doen met een bepaalde doelstelling per periode bijvoorbeeld of structureel met een algemene doelstelling.
Een doelstelling kan bijvoorbeeld zijn; meer bezoekers op je website krijgen, meer naamsbekendheid, aandacht voor een specifiek product, of bepaalde informatie uitzenden..

Maar je werkt ook verder aan het optimaliseren van je zichtbaarheid.
Wil je meer weten boek dan vrijblijvend een afspraak. tjimka.nl/quickscan

#tjimka #zichtbaaronline #socialmedia #instastory #onlinemarketing #zichtbaar #doelgroep #digitalmarketing #digitalmarketingtips #digitalmarketer #zichtbaresprint #sprint #doelstelling #doel #communicatie #stappenplan #fases #websitebezoekers #seo #onlineoptimaliseren

About the Author Tjimka

Wie is Tjimka - Als generalist heb ik een brede interesse. Daarom heb ik vaak een brugfunctie tussen technologie en de gebruiker. Ik ga graag de uitdaging aan en bijt me vast in de opdracht om het klantdoel te bereiken. Ik werk het liefst zelfstandig maar samen bereik je meer en daar leer ik van. Ik sta stevig in mijn schoenen en vertrouw op mijn intuïtie. Met mijn kennis en expertise op het gebied van marketing én de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en machine learning, help ik zakelijke dienstverleners die graag meer marketingactiviteiten willen ontplooien, maar geen tijd hebben, of niet voldoende kennis in huis hebben.

>