Missie #1 Ik wil je uitdagen! | Tjimka | Aimarketingexperts
Tjimka | Aimarketingexperts
Deel & Like ;-)

Missie #1 Ik wil je uitdagen!

Tjimka.nl-Facebook-Ik wil je uitdagen!

Ik weet hoe druk je het kunt krijgen. Alleen maar hard werken met je hoofd naar beneden en je schouders gespannen omhoog. Daarom juist wil ik je uitdagen met de volgende paar e-mails om jezelf en je bedrijf te laten groeien.

Wordt verbonden!

Het opbouwen van een bedrijf kan soms zo eenzaam voelen. De mensen die we in onze "echte levens" om ons heen hebben, begrijpen vaak niet wat we doen. Onze echtgenoten of partners zien ons telefoneren, berichten plaatsen in Facebookgroepen, blogs schrijven ... en ze vragen zich af waarom we zo 'geobsedeerd' zijn door de bedrijven die we aan het bouwen zijn. Onze beste vrienden snappen niet waarom we een winkeldag of stedentrip afwijzen als we "thuis werken" en een flexibel schema hebben. Het kan dan eenzaam worden.

Daarom is het zo belangrijk om ons te omringen met andere ondernemers die op dezelfde weg zijn. Mensen die onze drive begrijpen, onze winst vieren en ons verantwoordelijk houden voor onze doelen.

Ik wil je aanmoedigen om een groep mensen te vinden waarmee je contact kunt leggen. Misschien is het een Facebook-groep, misschien is het een online forum, misschien is het een lokale groep ondernemers?

Maak verbinding - want het is niet leuk om alleen te groeien!

Wil je hulp met je Marketing Funnel of wil je weten wat je kunt doen zodat jouw ideale klant je weten te vinden?

Boek een gratis online strategiesessie!

Samen zullen we een plan op maat uitwerken om je te helpen jouw inkomensdoelen te bereiken door de drie grootste problemen op te lossen waarmee de meeste service gerichte ondernemers te maken hebben:
  • Traffic: hoe je een doelgericht segment van hoog-waardige klanten kunt aantrekken die klaar zijn om te kopen.
  • Conversie: hoe je zeker weet dat je een systeem hebt dat traffic genereert en dit omzet in betalende klanten.
  • Cash: Herhalende maandelijkse inkomsten toevoegen aan je bedrijfsmodel, zodat je jouw klanten op het hoogste niveau kunt bedienen en tegelijkertijd je cashflow kunt beschermen.
Aan het einde van deze strategiesessie heb je een plan om de resources die je al hebt opnieuw te gebruiken of je weet welke resources je moet creëren om de strategie te implementeren om je leads met 3, 4 of zelfs 5 keer te vergroten zonder de hoeveelheid tijd die je in je bedrijf doorbrengt te vergroten.


About the Author Tjimka

Wie is Tjimka - Als generalist heb ik een brede interesse. Daarom heb ik vaak een brugfunctie tussen technologie en de gebruiker. Ik ga graag de uitdaging aan en bijt me vast in de opdracht om het klantdoel te bereiken. Ik werk het liefst zelfstandig maar samen bereik je meer en daar leer ik van. Ik sta stevig in mijn schoenen en vertrouw op mijn intuïtie. Met mijn kennis en expertise op het gebied van marketing én de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en machine learning, help ik zakelijke dienstverleners die graag meer marketingactiviteiten willen ontplooien, maar geen tijd hebben, of niet voldoende kennis in huis hebben.

>